sunnuntai 25. maaliskuuta 2007

Nyt sitä Arska vs Saatana actionia kehiin



Eilen jo mainostin tätä katsovani, mutta katsoinkin sivulliset uhrit -kuten jo taisin eilen mainitä -hyllyssä olevan järjestyksen mukaisesti ylhäältä aloittaen. Nyt sitten on vuorossa Arskan End of Days. -Seuraavaksi listalla on Eraser -Suojelija ja sitten tulee Last Action Hero. -Ja taasen sen jälkeen sit vuorossa on Arskan kasarirymistely Commando. -Toi oli järjestys mikä on toimintaleffahyllykössäni. -Muita Arskan leffoja löytyy mm. scifileffahyllystä Total Recall ja 6. päivä joista Totall Recall on katsomisjärjestyksessä ekana, jos aloittaaleffojen katselun scifihyllyn vasemmasta laidasta. -Sitten Arskan komedioita löytyy -no ööh -komedia hyllystä joista ekaksi osuu katsottavaksi Isäni on turbomies, sitten Lastentarhan kyttä ja vikaksi Junior. -Taas vasemmalta aloittaen hyllyn järjestyksestä. -Jeps jeps. -Mutta niitä sitten joskus toiste. Tänään pistetään Arska ja S4atana vastakkain elokuvassa End of Days.

Listasta vaan katsomaan epäjärjestyksessä


Siinä on Arska VHS leffani -viereisessä kuvassa kaikki, myös DVD:t. -Leffat eivät ole katsomisjärjestyksessä. Olen merkannut X kirjaimella jo nähdyt. Tänään on vuorossa Arska leffa nro 9, eli End of Days.

1. Total Recall
2. Lastentarhan kyttä
3. Last Action hero
4.
True Lies -Tosi valheita (X)
5. Junior
6.
Eraser
7. Isäni on turbomies
8. Batman & Robin
9.
End of Days.
10.
6. päivä
11. Collateral Damage (X)

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...