tiistai 6. joulukuuta 2011

DVD uutuus: The Phantom

The Phantom

Leffaillan nauruleffaksi tuli ostettua tämä Mustanaamio TV-elokuva..., mutta eipä saatu sitten koskaan aikaiseksi katsoa sitä. -Nyt yritettiin Tontsan kanssa tänään kattoa sitä..., mutta jouduttiin vaihtamaan leffaa kesken kaiken. -Uusi yritys sitten joskus.

Tässä oli sitten muuten kaikki esiteltävät leffat. -Johan rysähti paljon. -Nyt kyllä taukoa näissä jättiostoksissa.

DVD uutuus: Cape Fear

Cape Fear

Leffaillan viimeisenä päivänä tuli katsottua tämä Martin Scorcesen ohjaama klassikkotrilleri. -Oli muuten ensi kerta kun tuli nähtyä elokuva -ja olihan se ihan OK pätkä.

DVD uutuus: Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty toimintaseikkailu. -Nyt on sitten uusintafilmatisointi alkuperäisten kanssa samassa hylykössä. -Tätä voisi tässä lähi päivinä harkita kattoa uudestaan.

DVD uutuus: The Hangover Part II

The Hangover Part II

Leffaillan ekana leffana tuli katsottua Kauhea kankkunen elokuvan yhtä hillitön jatko-osa. -Tai no -oli se ykkönen pikkasen hauskempi..., mutta kyllä tässäkin hetkensä oli.

DVD uutuus: Paul

Paul

Leffailtaan tuli ostettua tämä viimeksi teattereissa nähty erittäin hauska komediapätkä -Paul. -Taisin olla jossain muualla sillä välin kun Matsku ja Tontsa katsoivat leffan leffaillassa. -Se missä olin -jätän sanomatta.

DVD uutuus: Your Highness

Your Highness

Tätä mainostinkin jo MatoApinassa leffaillan yhteydessä. -Tää oli kyllä mielettömän hauska komedia -juuri sopiva leffailtaleffaksi. -Mitäs tästä muuta voisi vielä sanoa. -Aika paljon tuli jo nimittäin sanottua siinä leffailta blogauksessa. -Eipä kait sitten muuta kuin etiä päin.

DVD uutuus: Man on the Moon

Man on the Moon

Jim Carrey kokoelma laajeni tällä mainiolla draamakomedialla -Man on the Moon. -Leffa löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista -joten viime näkemisestä onkin aikaa. -Tätäkin voisi tässä lähi päivinä harkita katsovan.

DVD uutuus: 127 tuntia

127 tuntia

Anttilasta lähti viime viikonloppuna myös tämä viimeksi teattereissa nähty -varsin hyväksi osoittautunut tosipohjainen draamaelokuva. -Lähi päivinä voisi kyllä harkita uudelleen kattomista.

DVD uutuus: Saw -The Final Chapter

Saw -The Final Chapter

Viime viikonlopuisiin Anttilaostoksiin kuuluu yhtenä Saw kauhusarjan seitsemäs -ja toivonmukaan viimeinen osa -The Final Chapter. -Nyt on sitten kaikki seitsemän Saw elokuvaa kokoelmissa. -Ei muuta kuin Saw marathonia joskus tekemään.

VÄLIVIIVA

No niin. -Siinä oli kaikki eiliset leffat. -Nyt sitten pienen lepotauon jälkeen seuraavaksi viime viikonloppuiset leffat. -Erotellaan ne tällasella väliviivalla noista eilisistä.

DVD uutuudet: CSI New York kaudet 4 -ja 5

 CSI New York

Anttilasta lähti mukaan neljäs CSI New York tuotantokausi -jota tuli eilen jo katsottua pari levyllistä. -Minua jäi häiritsemään hieman muutettu tunnusmelodia. -Ruman kuuloinen lopetus -toisin kuin ekoissa tuotantokausissa. -Muuten oli kyllä jänniä ja hyviä jaksoja.
Mukaan lähti myös CSI Nycin viides tuotantokausi. -Nyt on sitten CSI:tä taas muutamaksi päiväksi katsottavaksi. -Kuinkahan nopeesti saan vaan nuo katsottua...?

DVD uutuus: Cop Out

Cop Out

Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty ihan kelvoksi osoittautunut poliisikomedia -pääosissa Bruce Willis ja Tracy Morgan. -Tässä voisi olla yksi ehdokas illan leffaksi.

DVD uutuus: Saksikäsi Edward

Saksikäsi Edward

Nyt on tosiaan kaikki mahdolliset Burton/Depp elokuvat -sillä Anttilasta lähti myös tämä heidän klassikkofilminsa -Saksikäsi Edward. -Tämä taitaa olla heidän eka yhteinen leffa.

DVD uutuus: Jali ja suklaatehdas

Jali ja suklaatehdas

Anttilasta lähti mukaan tämä Tim Burtonin ja Johnny Deppin ties kuinka mones yhteinen elokuva. -Nyt taitaa muuten olla peräti kaikki tämän hetkiset Burton/Depp leffat. -Anttilasta lähti nimittäin eräs toinenkin leffa..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan.

DVD uutuudet: Kuin kissat ja koirat 1-ja 2

 Kuin kissat ja koirat

Anttilasta lähti tämä ihan hauska komediapätkä -Kuin kissat ja koirat. -Leffa löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Eli viime näkemisestä onkin aikaa. -Nytpä voin tehdä kissat ja koirat putken -nimittäin Anttilasta lähti myös mukaan matkaan...

Kissat ja koirat -Katti Katalan kosto

Tämä jatko-osa on puolestaan vielä ennennäkemätön..., mutta eiköhän se pian tule katsottua ykkösen kanssa putkeen -kuten tuolla yllä jo mainostinkin.

DVD uutuudet: Kung Fu Panda 1-ja 2

Kung Fu Panda
Kung Fu Panda 2

Anttilasta lähti mukaananimaatioleffan Kung Fu Panda boksi missä molemmat leffat. -Ykkönen on vielä ennennäkemätön..., mutta kakkonen tuli nähtyä lentokoneessa California reissulla. -Nyt sitten voin kattoa molemmat putkeen joku päivä kun jaksan.

Ostosten esikatselu

Tänään sit rysähtää potti kun DVD esittelyssä sekä eiliset ostokset -että viime viikonloppuiset ostokset. -Aloittakaamme esittelyt eilen ostetuista.

C.S.I.:Miami

Mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Isää etsimässä. Horatio joutuu paneutumaan Delkon menneisyyteen kun tämä joutuu keskelle ammuskelua motellissa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...