torstai 1. toukokuuta 2008

Kävijälaskuri kusetus

Sanoin että tekisin kävijälaskuriblogauksen kun laskuri näyttää numeroa 2084, mutta laskuri näyttikin 2085 kun avasin koneen ja blogisivuni. -Täten jouduin vähän kusettamaan ja korjasin vitosen neloseksi paintissa, jotta saisin tehtyä oheisen kuvan, missä käytin Neil Young Hulkkia kuvaamaan meitsiä vanhana 100-vuotiaana papparaisena vuonna 2084. -Eipä jaksanut piirtää paintilla ittestäni kuvaa vanhana.

DVD uutuus: -The Good Shepherd

The Good Shepherd

Toinen löytö oli myöskin rikosleffa, nimittäin Robert De Niron ohjaama CIA:n maailmaan liittyvä leffa -The Good Shepherd. -Pääosissa nähdään Matt Damon, Angelina Jolie sekä itse ohjaaja Robert De Niro. -Sivuosissa nähdään myös nimekästä kaartia, sillä joukkoon kuuluu mm. Alec Baldwin, William Hurt ja Joe Pesci, joka viimeksi ennen tätä leffaa nähtiin neljännessä Tappava ase elokuvassa vuonna '98. -Pitkä tauko siis.

DVD uutuus: -Revolver

Revolver

Eilen tuli poimittua Anttilan alehyllyistä mukaan Guy Ritchien ohjaama rikosjännäri Revolver. -Leffan pääosassa nähdään Jason Statham, joka muistetaan myös ohjaajan aikaisemmista leffoista Lock Stock ja Snatch.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...