sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Dremcatcherin katson

Minä se jaksan näitä leffoja tuijotella uudestaan ja uudestaan. -No miksikäs muuten niitä ostelisin, jos katsoisin ne vain tyyliin, kerran vuodessa? -Jotkut leffat saatan katsoa jopa yhden kuukauden aikana useampaan otteeseen. -No mitä nyt tähän leffaan -Dreamcatcher -Unensieppaaja, niin ei se ole tullu katottua kuin vain kerran. Siis DVD:ltä, kun ostin sen. Teattereissa tuli nähtyä se viimeksi, ennen uudelleenkatsomista DVD:ltä. Ja nyt siitäkin on nyt taas jonkin aikaa, eli ihan hyvä hetki katsoa uudestaan.

Leffaa vois ruveta katselemaan


No ei ihan tolla kuvan asetelmalla. -Ihan vaan ilman poppareita ja sipsejä. Piti nyt vaan saada joku leffankatselukuva aikaseks ku Googlettamalla ei taaskaan tahtonut löytyä mitään sopivaa ja hauskaa. -Ja enpä edes paljoa jaksanut etsiä. -Joop. Seuraavassa blogauksessa selviää sit mikä leffa.

Vai että rynnimispaikat ennen klo 17:00


No sittenhän säästyin lippujen varaussoitteluilta, sillä mehän tosiaan mennään klo 16:45 näytökseen torstaina Tennispalatsiin :o...:/...:whistle:...:D <--(meitsi vaan paljastelee tarkkoja aikoja ja paikkoja) <--(Voisko porukkaa edes kiinnostaa :ashamed:...:D). -Eli torstaina sit riittää ku menee -kuitenkin ajoissa, jonottamaan lippuja ja sit vaan yrittää mennä mahdollisimman hyville paikoille.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...