perjantai 29. elokuuta 2008

Lisää uusia galtsukuvia <333

Minustako uusi Terminaattori? -No sillon leffa kyllä flopahtaisi ja voittaisi Razzie Awardseissa vuoden huonoin leffa kategorian.

Oraakkeli on puhunut -"uusi tähti on syntynyt", eli kyllä ylempään kuvaan. Olen uusi Terminator tähti. -Joops..

Uusi galtsukuva <333

Sinne meni heti gallerian oletuskuvaksi upea kuva. -Kuvatekstiksi pistin oheen '"Eat my pussy" käsitettynä hiemän väärin"'. -Kaikille kissaihmisille tiedoksi että kissa ei vahingoittunut kuvauksen aikana -laskin sen kevyesti maahan heti kuvan jälkeen.

DVD uutuus: Flyboys

Flyboys

Eipä ole mikään klassikko, mutta sotaleffa sentään -tosin luokitteluissa sanotaan "toimintaseikkailu", mutta kertoo kuitenkin sodasta joten sotaleffoihin kuuluu. -Halpa hinta 3,99 oli yksi vaikuttava tekijä ostoon -toinen on traileri, joka antoi ihan hyvän vaikutelman leffasta. -Eikä näyttelijöissäkään ole vikaa, mm. pääosan James Franco ja Jean Reno.

DVD uutuudet: ANR, FMJ ja HH


ANR -Apocalypse Now Redux
FMJ -Full Metal Jacket
HH -Hamburger Hill

Anttilasta lähti mukaan hieman sotaklassikoita. Nyt on sotaleffoja sellanen määrä että omaa hyllyä pitäis saada. Nyt ne on sekaisin draamojen kanssa. -Mutta mainiot klassikot kyllä löytyi -tosin tuosta Hamburger Hill leffasta en pysty vielä sanomaan onko mainio ku ennoo viel näny -voi näet olla aika pettymyskin. Mutta ainakinIlmestyskirja nyt ja Full Metal Jacket upeita molemmat.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...