tiistai 29. tammikuuta 2008

"Good Night Darling" Miniklip

Jeps jeps. Hyvänyön goottienkelitypy Miniklipin saattelemana lähden tästä höyhensaarille. -Kauniisti toivottaa mulle "Good Night Darling" -minä vain tokasen, että hyvää yötä ja MO!

XxX (:p...:D) EDIT. Jo 29 kävijää B)

Eipä jaksanut enää editoida alkuperäiseen blogaukseen, joten erillisenä tänne. -Nyt kävijöitä on jo 29 -ja tähän sitten muokkaan (EDIT.) mikäli tulee lisää -niinkuin varmaan tuleekin, mutta 29 on tämän hetkinen määrä =)...B). -Ei tietysti vedä vertoja MatoApinan yli tuhanteen kävijään/käyntiin, mutta omana private (B)) blogina aika hyvin. Olihan sielä vielä aamulla vain 8 kävijää.
...

Kävijähehkutus blogaus editointeineen -kuva
...

EDIT. 32 kävijää..., -joops.

DOUBLE EDIT. 34 kävijää -FUCK YEAH B)!!

Kauhukoira 3 boxi harkinnassa

Vakavassa sellaisessa. Kyllä toi nyt pitää hankkia, kun kerran on myös Kauhukoira 1 -ja 2 boxit kokoelmissa. -Tai pelkät leffat -pakkaus on päätynyt aina roskakoriin. -Mutta tota 3. boxia vois kyllä melko pian harkita ostaa. Boxi sisältää seuraavat elokuvat:
...

» Are You Scared


» Day of the dead


» Eaten alive


» Evil Aliens


» House of Blood


» I spit on your grave


» Minotaur


» Reeker


» Texasin Moottorisahamurhat

» The Nun

» Uhka


» Wilderness

Vain 8 kävijää blogissani :'(...:/...:|...

Käyntimittari näyttää 8 kävijää, kun menin vaihtamaan mittarin, että näkyy vain satunnaiset kävijät. -No on toi nyt parempi tsydeemi, kuin että mittari kasvaa jokaisesta omasta käynnistä. Painelin huvikseni F5 painiketta ja käyntimittari nousi kuin..., sehän nousi kuin..., -ööh. -No joka painalluksella kuitenkin nousi. Nyt näen varmuudella, kuinka paljon minulla on kävijöitä.
...

EDIT. No nyt on jo 10 kävijää B).

DOUBLE EDIT. 15 kävijää jo B)...=). -Lakkais jo tulemasta..., -WHAT :o?? -No ei jaksa joka kerta editoida :ashamed:...:p...:D.

TRIPLE EDIT. Juuri kun pääsin lisäämästä DOUBLE EDITtiä, niin pitää tulla kaksi kävijää lisää, eli nyt niitä on 17.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...