tiistai 29. joulukuuta 2009

Pari uutta galleriakuvaa

Pulkkamäessä tuli tosiaan käytyä ja ylimmässä kuvassa olemme juuri reissussa sinne. -Ylempi kuva pamahtaa galleriaan uudeksi oletuskuvaksi.

Perillä pulkkamäessä piti kiivetä hemmetin jurkät portaat mäkeä ylös -ja piti sitten pysähtyä lepotauolle portaikon väliosaan missä oli taukopaikka penkkeineen.

DVD uutuus: Be Kind Rewind

Be Kind Rewind

Anttilasta lähti mukaan viime hetkellä -juuri ennen liikkeen sulkemista kerkesin poimia mukaani Jack Blackin komedian -Be Kind Rewind. Leffassa Jack Black ja toista pääosaa näyttelevä Mos Def filmaavat uudestaan kassamagneettileffoja, kuten esim. Ghostbusters, King Kong ja Driving Miss Daisy. -Erittäin hauskalta vaikuttava leffa -ja onneksi on ennennäkemätön niin pääsee yllättämään.

Ostosten esikatselu

UFO pulkka ei sentään ole ostos -vaan tuli käytyä Tontsan ja muutaman muun kaverin kaa pulkkamäessä. -Pulkkailun jälkeen..., kotimatkalla tuli poikettua Anttilassa ja tehtyä pieni löytö.

Zoomataanpa vielä tähän sielä tehtyyn löytöön..., joka kohta tosin esitellään erikseen omassa blogauksessaan.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...