lauantai 6. helmikuuta 2010

Vaihtokaupat tuli tehtyä + uusi galleriakuva

Edellä esitelty My Bloody Valentine oli Tontsan hankinta minulle. -Tontsa löysi nimittäin Anttilasta itelleen Saw V upean julkaisun..., mutta ei omistanut vielä nelos Saw leffaa -ja kun minulla sattui olemaan upea Saw Quadriloy julkaisu -Tontsa sitten ehdotti että vaihtaisin sen hänen Saw trilogiaboksiinsa. -Ja toi My Bloody Valentine oli sitten eräänlainen hyvitys siitä että suostuin vaihtokauppihin. -Olis syytä olla TOD upea leffa että on vaihtokauppojen arvoinen -muutoin kyllä pöllin takas rakkaan quadrilogyni. --Sopii muuten hyvin uudeksi galleriakuvaksi tää oheinen kuva.

DVD uutuus: My Bloody Valentine

My Bloody Valentine

Anttilasta lähti myös ennennäkemätöntä kauhua -nimittäin 3D-leffa -My Bloody Valentine. -Tämän leffan takana on pieni syynsä miksi se tuli ostettua..., mutta se on sitten oma tarinansa.

DVD uutuus: Sleepy Hollow

Sleepy Hollow

Anttilasta lähti tosiaan tupla Deppit -sillä mukaan lähti myös toinen kauhupätkä missä herra Depp on mukana -nimittäin Tim Burtonin kauhupätkä -Sleepy Hollow..., joka myöskin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: From Hell

From Hell

Johnny Depp kokoelmaa tuli laajennettua mainiolla kauhupätkällä -From Hell -joka läytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Lisäksi tuli poimittua eräs toinen mainio Depp leffa..., mutta se sitten seuraavaksi esittelyyn.

DVD uutuus: G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Anttilasta lähti mukaan vauhdikas toimintarymistely -G.I. Joe -joka ei tosin uponnut Tontsaan ja Matskuun..., mutta ihan kelpoa actionia kuitenkin leffassa riitti.

DVD uutuus: Surrogates

Surrogates

R-Kioskilta lähti yks päivä mukaan Bruce Williksen tähdittämä sci-fitrilleri -Surrogates jolle taisin antaa täydet pisteet leffan arvosteluissa. -Ja kuten arvosteluiden lopussa sanoinkin: -"Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmissa" --ja eipä kauaan nokka tuhissut kun se tuli sitten ostettua.

Ostosten esikatselu

R-Kioskilta ja Anttilasta tuli tehtyä löytöjä jotka sitten seuraavaksi sitten vain esittelyyn tässä nyt enempää höpisemättä.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...