tiistai 11. lokakuuta 2011

Rästit done

Nyt on rästit saatu blogaistua ja nyt en anna niiden enää kertyä. -Tästä eteenpäin taas blogaan uutuudet heti ostopäivänä.

DVD rästi: Joy Ride 1-ja 2 tuplajulkaisu

Joy Ride
Joy Ride 2

Anttilasta tuli joskus ostettua tämä tuplajulkaisu joka sisältää molemmat Joy Ride kauhupätkät. -Ykkönen löytyi jopa VHS kokoelmista..., mutta luovuin leffasta Tontsalle kun ei silloin oikein iskenyt leffa. -Nyt uudelleen nähtynä se olikin ihan mukiinmenevä kauhupätkä. -Jatko-osakin oli ihan OK.

DVD rästi: Teksasin moottorisahamurhat (1974)

Teksasin moottorisahamurhat

Eipä muuten montaa päivää sen Teksasin moottorisahamurhat -Pahan alku ostamisen jälkeen -niin tuli löydettyä Kallion DVD myymälästä alkuperäinen 1974 TCSM upeana 2 levyn erikoisjulkaisuna. -Tämä alkuperäinen elokuva löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD rästi: A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

Anttilasta tuli joskus poimittua mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty kauhuklassikon uudelleenfilmatisointi. -Nyt on sitten kaikki mahdolliset Freddy Kruger leffat. -Kaikki 7 Elm Streettiä, Freddy vs Jason -ja nyt sitten vielä tämä. -Ei muuta kuin Freddy putkea joskus tekemään.

DVD rästi(t): C.S.I., kaudet 9-ja 10

 C.S.I.

Pitkän tauon jälkeen tuli Ruoholahden Citymarketista poimittua mukaan CSI:n 9. tuotantokausi. -Eikä montaa viikkoa sen hankkimisen jälkeen -niin tuli rysäytettyä CSI:n 10. tuotantokausi.  -Ysikaudesta puuttuu enää muutamisen näkemätön jakso..., mutta...
...-kymppikaudelta riittää vielä katottavaa. -Tosin nyt Vegasin tiimi on pienellä tauolla kun olen alkanut katsoa ostamani CSI Nycin ykköskauden jaksoja. -Nythän tulee keskiviikkoisin Vegasin CSI:n 11. tuotantokauden jaksoja. -Se vielä DVD:lle -niin sitten pitäisi olla kaikki Vegasin CSI:t. -Ellei nyt vielä tule kaudet 12-ja 13.

DVD rästi: Fast Five

Fast Five

Anttila keikalta joskus viikkoja taakse päin lähti mukaan tämä viides -ja ehdottomasti paras Hurjapäät jatko-osa. -Nyt on leffa nähty jo kolmesti -sillä yksi kerta teattereissa -toinen kerta paluulennolla New York Helsinki -ja kolmas nyt sitten DVD:ltä katsottuna. -Ja kaikilla kerroilla oli yhtä hyvä.

C.S.I.: Miami

Mitäs tämän iltaisessa CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Ihmissoihtuja. Polttoaineen raju hinnannousu lisää Miamin väkivaltaisuuksia entisestään. CSI vastaa raakuuksiin erikoistuneen rikollisjengin haasteeseen.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...