tiistai 31. tammikuuta 2023

Uudet tunnisteet: DVD uutuudet & Blu-Ray uutuudet

Kehittelinpä uudet tunnisteet blogiini. Jatkossa kun esittelen uusimmat leffaostokset niin sen perinteisen leffat tunnisteen lisäksi voisin laittaa DVD leffoihin tunnisteen DVD-uutuudet ja nyt varmaan Blu-Ray soittimen myötä alan keräilemään myös Blu-Ray leffoja joten niiden kohdalla sitten Blu-Ray-uutuudet tunniste. Keskiviikkona olisikin tarkoitus mennä ostamaan ensimmäiset Blu-Ray leffat. Tuota -"DVD-uutuudet" -tunnistetta en pistä enää vanhoihin esittelyblogauksiin vain näihin tänä vuonna tehtyihin hankintoihin. Aikamoinen homma olisi käydä läpi kaikki vanhat DVD-esittely blogaukset ja lisätä tuo uusi tunniste. 

Salatut elämät

Jakso 4343: Joonatan Marx - kommuuninen hanifesti.

Edellisessä jaksossa jäätiin siihen kun Benjamin-hahmo kiristi Salla-hahmoa melko isolla rahasummalla sitä vastaan että hän pysyisi hiljaa ja tämän iltaisessa jaksossa nähdään että hän saikin tahtonsa läpi. Mitään muuta erikoista ei sitten tapahtunutkaan. 

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...