lauantai 24. lokakuuta 2009

Falstaff arvostelut

Tarviiko arvosteluissa perinteisesti näkyviä tietoja tähän enää kirjoittaa kun ne on kaikki selvästi luettavissa oheisissa kuvissa...? - Ja nyt siis tarkoitin sitä luetteloa ohjaajasta..., näyttelijöistä..., tuotantovuosista jne... -Joo..., ehkä jätetään tälläkertaa valiin ja siirrytään suoraan niihin arvosteluihin. -Yks juttu vielä..., että tarinan juonisepityksenkin voi lukaista alemmasta kuvasta -senkin voin jättää itse kirjoittamatta siis. -Arvosteluihin siis..

No olihan se yllätys hyvä kokemus -vaikka en nyt mennykkään sinne ihan suurimmalla innolla. -Lavasteet olivat vaikuttavat ja näyttelijät olivat kyllä kieltämättä hyvin lahjakkaita -kyllä taytyy sanoa. -Ja huolimatta pitkästä kestostaan -2 h 35 min..., niin nopeasti kuitenkin eteni ja onneksi oli yksi väliaikakin ängetty väliin. -Arvosana täten on (:)) -hymiö..., joka on kuitenkin hyvä. -Miinusta..., jonka ansiosta pisteitä tippuilee on että sielä oli karsea tekstitystsydeemi..., jonka seuraaminen oli kyllä hankalaa -varsinin melkein eturivistä. -Näyttämön katossa oli sellanen palkki mihin nää tekstit heijastettiin -sitten oli tosi kiva välillä yrittää lukea niitä käännöksiä ja samalla seurata esitystä. -Mutta muutoin oli kyllä ihan jees kokemus. -Ja mutta siitä huolimatta sai kyllä olla eka -ja viimeinen kerta -kuitenkaan niin hyvä kokemus ollut..., että uudelleen haluisin kokea.

Se siitä leffaanmenosta :|...:/...:x...:$...

Sinne peruuntui leffaanmeno -kiitos elokuvan esitysajat..., joista sitten Tontsalta tulossa kattavampi manausepisodi MatoApinan LOiSTavassa blogissa. -Kyllä ehkä kannattaisi katsoa ensin ne esitysajat ennen kuin blogailee mitään -leffaan tänään -blogauksia..., jossa hehkuttaa kuinka haluaa nähdä leffan. -No mutta..., säästetään loppu manailu Tontsalle -tai pikemminkin varsinainen manailu -itse pikemminkin vain harmittelin tässä asiaa.

Leffaan tänään: -The Final Destination

Vaikka eilen vielä ensi-ilta esittelyissä sanoin jättäväni DVD:lle tämän..., niin tänään on kuitenkin ajatukset toisin -kyllä tuo on mentävä teattereihin asti -sen verran kutkuttaa kuitenkin nähdä. -Eli illalla siis tupla-arvostelut luvassa kun se rästiin jäänyt ooppera ja nyt tämä.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...