perjantai 18. toukokuuta 2007

Cage VHS leffojen katselu jatkuu...

Elokuvalla The Rock -Paluu h3lvettiin, missä Cagen lisäksi nähdään mm. Sean "007 James Bond" Connery ja Ed Harris. -Con Airin tavoin myöskin TOD upeaa actionia luvassa -vaikkakin muutamaan kertaan jo nähtyä, mutta edelleenkin kelpaa katsoa. -Kyllä se Bruckheimerin Jerry -mies myös Con Airin takana -on kyllä ilmiömäinen toimintaleffojen tuottaja. -Tuottanut mielestäni ehkä parhaimmat actionpläjäykset ikinä.

Jälkeen hiustenleikkuun -Hello handsomeh <3

Kaksoisleuka tuli piilosta, mutta muuten TOD parempi -voisi jopa ehdottaa päivän mieheksi, mutta se titteli on jo viety. -Hello handsome.

Ennen hiustenleikkuuta -Ugly Mother F...

Siinä meitsi ennen hiusten/parranajoa. -TSII-SUS whotta uglyass mother fucker. -Not cool.

Before & after kuvia tulossa


En nyt ihan tollasta muodonmuutosta koe, vaan leikkautan hiukseni kesäkuntoon ja otan kuvat ennen -ja jälkeen hiustenleikkuun. -Ihan silleen muuten vain -en rupea sit Tontsa tyyliin seuraamaan hiusten/parran kasvuvaiheita, kunhan nyt vaan ikuistan muutoksen blogiin ihailtavaksi. -Taino mitään ihailtavaa siinä ei khyl ole, mutta muuten vain blogiin nähtäville ennen ja jälkeen.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...