perjantai 5. tammikuuta 2007

Rocky Balboa arvostelut


Rocky Balboa

Ohjaus: Sylvester Stallone
Pääosissa: Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver, Geraldine Huges, Milo Ventimiglia ja Tony Burton
Tuotantovuosi: 2006
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta/draama
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 102 min


Rocky Balboa (Stallone) on vetäytynyt eläkkeelle nyrkkeilykehästä ja pitää nyt omaa ravintolaa kotikulmillaan Philadelphiassa. Välillä hän käy edesmenneen vaimonsa Adrianin. Poikansa Rocky jr:n (Ventimiglia) kanssa hänellä on tiukat välit koska poikaa ärsyttää elää isän varjossa. Kaikki kunnioittavat häntä vain siksi koska hän on kuulun Rocky Balboan poika. Rocky saa uutta intoa palata kehään kun uutisissa tulee mainosta nyrkkeilypelistä jossa voi laittaa vastakkain suuria maailmanmestareita. Uutisissa näytetään pätkä jossa Rocky on laitettu vastakkain nykyisen maailmanmestarin Mason "The Line" Dixonin (Tarver) kanssa ja Rocky päihittää hänet siinä. Media on kuitenkin sitä mieltä, että oikeassa elämässä Mason pieksisi Rockyn. Mutta Rocky haluaa näyttää, että hänestä on vielä yhteen viimeiseen matsiin.

...

Välillä hiemän tylsähkö, mutta lopun upea nyrkkeilyottelu ja sitä edeltävä treenauskohta pelastavat leffan ja tekevät siitä erinomaisen, kerrassaan loistavan jatko-osan Rocky sarjalle. Täytyy kyllä nostaa hattua Stallonelle upeasta suorituksesta. Onhan mies jo hieman yli 60 ja vieläkin jaksaa. Pitkän ja puuduttavan pälätyskohdan takia en kuitenkaan suosittele niille jotka tykkäävät kunnon vauhdista. Vaikka tosin lopussa sitten päästään oikein kunnolla vauhtiin, viimeisessä jännittävässä ottelussa.

...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Rocky Balboa tennarissa tänään klo 18.30 näytökseen

Tänään sit menen kaverin kanssa katsomaan kauan odotetun kuudennen Rocky leffan Rocky Balboa. Tekstailin eräälle toiselle kaverilleni, josko hänkin olisi halunnut tulla mukaan, mutta hän oli jo nähnyt sen netin kautta imutettuna. Kuulemma oli hyvä leffa, ja surullinen. -Lehdissä tosin saanut aika pa5kat arvostelut, mutta niinhän jatko-osat aina.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...