torstai 28. toukokuuta 2009

Night at the Museum 2 arvostelut ja pieni tarina lipun takana

Tänään tuli tosiaan käytyä katsomassa Ben Stillerin tähdittämä Night at the Museum 2 ja sen taustalla on hauska pikku tarina, jonka kerron tässä ennen arvosteluita.
-Eräs kaverini soitti minulle ja kysyi haluanko käyttämättömän sarjalipun niiltä kun ite eivät kerinneet käyttää sitä, ja lippu oli menossa umpeen. Toki suostuin ja tänään sitten tavattiin kaupungissa, että saivat annettua lipun. Olin suunnitellut meneväni katsomaan Night at the Museum kakkosta, mutta en lainkaan mihin aikaan. Suuntasinpa sitten samantien lipun saatuani Kinopalatsiin -se kun sattui olemaan lähimpänä silloin ja kassalla kysyin mihinkä aikaan leffa menisi. Ja kello oli silloin pari minuuttia ennen lipun näyttämää alkamis aikaa, eli klo 18:45. -Aika hyvin sattui -tarvitsi vain marssia sisään saliin, ei paljo tarvinnut odotella. Aikamoinen ajoitus siis. -Lähdin liikenteeseen mitään aikoja katsomatta ja kerkesin mainiosti juuri alkavaan näytökseen.


Night at the Museum 2

Ohjaus: Shawn Levy
Pääosissa: Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams, Eugene Levy ja Steve Coogan
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Kanada
Genre: Seikkailu/komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 105 min
Arvosana: :)

American Museum of Natural Museum joudutaan sulkemaan ja kaikki taide-esineet joudutaan siirtämään pois museosta maanalaiseen varastoon, Washingtoniin. Kun entinen museon yövartija Larry Daley (Stiller) saa tietää asiasta, lähtee hän Washingtoniin etsimään vanhoja "kaveeitaan" aikomuksena palauttaa ne kotiin New Yorkiin minne kuuluvatkin. -Washingtonissa Larry saa eteensä joukon uusia museoesineitä, mm. kauniin naislentäjän nimeltä Amelia Earhart (Adams) ja Egyptin pahamaineisen kuninkaiden kuninkaan Kahmunrahn (Azaria). -Larryn on nyt sekä saatava vanhat kaverinsa pelastettua, että pysäytettävä pahan Kahmunrahn maailmanvalloitus aikeet. Seikkailu maailman suurimmassa museossa voi alkaa.

Upeat tehosteet pelastavat tämän muutoin aika tylsähkön elokuvan saamasta vielä huonompaa hymiöarvosanaa kuin (:)), joka on vielä hyvä, mutta ei niitä parhaimpia. -Uusia tähtiä vanhojen tuttujen rinnalla ovat mm. Oscar ehdokas Amy Adams, Simpsonit ääninäyttelijänä paremmin tunnettu Hank Azaria ja American Pie leffoista tuttu Eugene Levy Albert Einsteinin äänenä. -DVD:lle tätä voisi harkita, mikäli tulee Night at the Museum boksi missä molemmat. Onneksi siis ei ole vielä tullut ostettua ykköstä -säästän sen mahdollisen boksin ostamiseen.

DVD uutuus: Apinoiden planeetta

Apinoiden planeetta

Tähän voisi melkein siteerata edellisen tekstin -muuttaa vain leffan nimet. Nimittäin tämäkin LOiSTavuus tuli poimittua upeassa pahvikotelossa, 2 levyn julkaisuna, ja tämäkin löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista. -Mutta nyt tuli jo näin paljon tekstiä ja olis se aika laiskottelua kopioida valmis teksti ja vaihtaa siitä pari sanaa. Pitäähän nyt lukijoille antaa jotain uutta luettavaa. Vaikka nyt mitään erityisen uutta tässäkään ole -ainakaan leffaesittelyn osalta. Samat maininnat pahvikoteloista ja 2 levyn julkaisuista, sekä VHS kokoelmista löytymisestä. Ainoana uutena tässä on tämä paskan jauhanta, joka ei liity mitenkään leffaan. -Tässähän piti esitellä leffaostos eikä höpöttää muusta. -Mutta tulipahan tekstiä -se on pääasia.

DVD uutuus: The Day After Tomorrow

The Day After Tomorrow

Sörnäisten pienessä leffakaupassa tuli tosiaan poikettua ja sieltä tuli tehtyä scifihyllyköstä melkoinen löytö. Upeassa pahvikotelossa, 2 levyn julkaisu erittäin mainiosta katastrofoleffasta -The Day After Tomorrow. Elokuva löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista -juttu, joka pitää joka kerta mainita kun ostaa leffan joka löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista. No mutta vanha virsi uudessa yhteydessä -pitäähän nyt lukijoita valistaa, että tämäkin leffa on jo kokoelmissa jne..

Ostosten esikatselu

Sörnäisten pienessä leffakaupassa tuli poikettua ja sielä tuli tehtyä melkoinen löytö. -Tai pikemminkin melkoiset löydöt. -Kuvassahan on kaksi tuotetta. Ne sitten esittelen tässä seuraavaksi.

Leffaan tänään: Night at the Museum 2

Tänään voisi mennä teattereihin katsomaan Ben Stillerin Night at the Museum jatko-osaa. Upea miniklip kuva löytyi tähän oheen mainostamaan leffaan liittyvää peliä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...