maanantai 15. marraskuuta 2010

Tulevia DVD hankintoja

Kuten MatoApinan blogissa päivän makeissa kuvissa jo vihjasin olisi täällä Hulkin blogissa pientä esimakua tulevista DVD hankinnoista. -Ekana kuvassa näkyy kauhupätkän -Mirrors jatko-osa jonka voisi kyllä ehkä säästää tarjousleffaksi. -Uutuusleffan hintaa en ole tuosta maksamassa. -Kuitenkin ihan paska. -Toisena leffana on MatoApinassa juuri päivän makeenä kuvana ollut -The Expendables -ja taisinkin jo sielä MatoApinassa sanoakkin siinä että sen leffan hankin kyllä heti sitten kun ilmestyy Anttilan hyllyihin. -TOD...!!! -Viimeisenä kuvassa näkyy Tom Cruisen ja Cameron Diazin tähdittämä toimintaleffa -Knight and Day -joka myöskin melko varmasti heti uutuutena kokoelmiin. -Mutta The Expendables on ainakin TOD varma hankinta näistä kaikista. -TOD...!!!

Uusi oletus IRC-galleriakuva

MatoApinan blogissa esittelin jo päivän makeissa kuvissa ton upeuden. -Olipa myös otettava tollanen poseerauskuva pöydän kaa ja tottahan toki se oli pistettävä uudeksi oletuskuvaksi galleriaan. -Voisi jopa harkita uudeksi profiilikuvaksi Facebookiin. -Niin tehkäämme.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...