sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Jälleen eka jakso CSI:tä ja sitten Oceansia. Nyt vaan twelve


No kohta syödään, mutta ruokailun jälkeen sit jakso CSI:tä eka ja sitten vaan Ocean's twelveä pyörimään. Myöhäseks taas menee, mutta sama se. Kai nyt saa kesälomalla hieman valvoa myöhempään? -Mutta nyt syömään.

Joo. -Lumixin jättiläiskameran jätti mulle

Nojoo. Ite olin antanut luvan ottaa kamerani mukaan reissuun. Ja kyllähän ton Lumixin nyt esim. tonne kaivarin konserttiin voi ottaa mukaan. Jossain baareissa se ei ole hyvä. Baareihin vaaditaan mukaan sellanen pieni kuten se mun kamera. Jotenki vaan sopivampi baareihin se mun. Tää Lumix kelpaa paremmin jonnekkin luontoretkille. Varsinkin kun kameralaukkuna on USA:n armeijan vanha luotivyölaukku, niin ehkä ei minnekkään baariin sen kanssa.

Tänään kaivarin kesäkonsertteja katsomaan

Eilen tuli kaverilta pyyntö haluanko tulla mukaan kaivarin kesäkonsertteja katsomaan. No mikäs siinä. Pitäisikö ottaa kamera mukaan? -Siis proidin jättämä lainakamera kun hän itse otti mun kameran lainaan kolmen kuukauden reissulleen. Sen kamera on kaukana minun kameran koosta. Voisinkin blogata erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...