perjantai 5. kesäkuuta 2009

Terminator Salvation arvostelut

Terminator Salvation

Ohjaus: McG
Pääosissa: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter, Anton Yelchin, Jadagrace, Bruce Dallas Howard, Common, Jane Alexander ja Michael Ironside
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Saksa/UK
Genre: Toiminta/Scifi
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 115 min
Arvosana: ekan katsoman jälkeen =)
tokan katsoman jälkeen :D


Eletään vuotta 2018, tuomion päivän aikaisessa maailmassa. -Koneet kaappaavat ihmisiä ja vievät Skynettiin missä heistä tehdään Terminator kyborgeja. -Kaapattujen joukossa on teini-ikäinen Kyle Reese (Yelchin), vastarintaa johtavan John Connorin (Bale) isä. -Kun John saa tietää että Kyle on elossa Skynetissa -päättää hän lähteä pelastusretkelle apunaan joukko vastarinnan taistelijoita ja Matcus Wright (Worthington) niminen muukalainen. Muukalaisesta paljastuukin jotain odottamatonta. Hän ei olekkaan ihminen vaan kone, joka vakaasti luulee olevansa ihminen. Pelastaakseen Reesen, Connorin on luotettava koneeseen jonka kanssa on sotinut jo ennen syntymäänsä.


Kaksi kertaa tuli tämä teattereissa käytyä ja pakko sanoa, että toisella kerralla oli kyllä parempi. -Kuten taisin jopa jossain teksteissäni vähän niin veikkaillakkin, että niin olisi. Ei se ekalla kerralla tosin huono ollut -ansaiten (=)) hymiön, joka on kuitenkin toiseksi paras hymiö. -Tokalla kerralla kuitenkin nousi siihen parhaaseen, eli (:D) hymiöön. -Nyt pääsi jotenkin paremmin mukaan leffan sisältöön ja tunnelmaan. -Leffan ehdottomasti paras kohtaus on, missä itse alkuperäinen Terminatori iso Arska (kuiva vasemmalla) vilahtaa hutkimassa John Connoria lättyyn. Pettymyksenä tosin tietokoneella tehty, eikä sano mitään -hutkasee vain kerran. -Mutta silti TOD LOiSTava kohtaus kaikesta huolimatta. -Ja tehosteet nyt olivat aivan parasta laatua -upeita räjähdyksiä ja ammuskelua. Kyllä sellaista kelpaa katsella -kahteenkin otteeseen. Kyllä ehdottomasti DVD:lle heti uutuutena edeltäjiensä seuraksi -ei epäilystäkään. -TOD suosittelen.

2nd Time Terminator Salvation

Toista kertaa tänään sit katsomaan Terminator Salvationia, sit päästään vihdoinkin tekemään arvosteluja. -Kyllä ekasta kerrasta voisi jo sanoa jotain, mutta säästän nyt kaikki sanottavan tälle toiselle kerralle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...