keskiviikko 7. joulukuuta 2022

DVD uutuus: Nosferatu

Nosferatu

Toinen Filmihulluhankinta on tämä kauhuklassikko jota en olekkaan vielä nähnyt. Sen voisikin katsoa tässä saman tien. 
 

DVD uutuus: Robin Hood

Robin Hood

Tämä tuli juuri katsottua uudestaan - viimeksi tuli nähtyä tämä teattereissa. Taisi muuten olla ensimmäinen elokuva minkä kävin katsomassa REDIn silloisessa elokuvateatteri Cinamonissa. Nyt kyseistä elokuvateatteria ei sielä enää ole. Mitäs muuta tästä leffasta🤔 - no ainakin on heikoin kaikista Robin Hood filmatisoinneista. Paremmuusjärjestyksessä ekana pistäisin Kevin Costnerin Robin Hood: Varkaiden ruhtinas elokuvan sitten Ridley Scottin Robin Hoodin ja sen jälkeen Mel Brooksin Robin Hood parodian. Jopa Disneyn Robin Hood sijoittuu ennen tätä paremmuusjärjestyksessä. Errol Flynnin Robin Hood leffaa en olekkaan vielä nähnyt. Mutta olihan tää kuitenkin kiva saada kokoelmiin ja joku kerta voisi tehdä Robin Hood maratonin. Kokoelmista tosin puuttuu vielä se Errol Flynnin Robin Hood ja Disneyn Robin Hood. 
 

Ostosten esikatselu

Filmihullusta lähti tollanen setti..., mutta niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Uusi IRC-galleria kuva

MatoApinan blogissa jo mainostinkin tätä: -tuli käytyä Taco Bellissä hyödyntämässä 6 tacoa 10€ tarjous - NELINKERTAISENA - eli 24 tacoa 40€. Mutta pistinpä uudeksi galleriakuvaksi tuon kuvan missä poseeraan tämän hullun aterian kanssa. Ilme on taas sen tasoinen että kelpaa IRC-galleriaan.

Salatut elämät

Jakso 4324: Ismo lukee Surun Sanomia 

Aaro-hahmo on ihan kunnossa kompuroituaan portaat alas. Ja Gunnar-hahmo kävi ottamassa tietynlaiset testit lääkärissä ja tuloksia ei nyt vielä paljastettu tässä jaksossa - ehkä sitten huomisessa selviää. Ja sitten vielä Ismo-hahmo sai kuulla ikäviä uutisia liittyen isäänsä. Ja siihen se jakso päättyikin. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...