maanantai 8. elokuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4238: Muistatko mua?

Tulipa taas katsottua illan Salkkari-jakso ja jälleen kerran jäi jännittävään kohtaan. Olipa muuten kiva palauttaa tämäkin blogiteema tänne omaan Hulkin blogiin vaikka mitään kummempia illan jaksosta kirjoitteliskaan.
 

DVD uutuus: Clifford the Big Red Dog

Clifford the Big Red Dog

Ja tässä se onkin se illan leffa. Tästä kun näin trailerin ekaa kertaa niin ajattelin että tämä on nähtävä..., mutta enpä sitten koskaan saanut aikaiseksi mentyä. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

DVD uutuus: Bicentennial Man

Bicentennial Man

Sitten lähti mukaan tämä Robin Williams klassikko vuodelta 1998. Tästä taisin joku kerta ihan hiljattain nähdä jotain pätkiä telkkarista..., mutta kokonaan en muista nähneeni. Mutta illan leffaksi on jo valittu toinen leffa ja sen esittely onkin sitten seuraavaksi. 

DVD uutuus: Ambulance

Ambulance

Sitten viimeksi teattereissa nähtyä nimittäin Michael Bayn ohjaama toimintarymistely Ambulance. Ihan kelpo leffa oli..., mutta säästän sen jollekin toiselle illalle. Nyt lähti mukaan enemmän ennennäkemättömiä elokuvia.

DVD uutuus: Jim Henson's Dark Crystal

Jim Henson's Dark Crystal

Filmihullusta lähti mukaan tämä ennennäkemätön fantasiaklassikko joka onkin sitten toinen laatuaan. Löytyy nimittäin jo entuudestaan Jim Hensonin Labyrintti elokuva minkä viereen tämä elokuva pääsi sopivasti fantasiahyllyssä.

Ostosten esikatselu


 Filmihullussa tuli jälleen kerran käytyä ja mukaan lähti tollanen kiva setti. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan.

Salatut elämät

Jakso 4237: Maailma ei odota


 Salatut elämät palaa tänään kesätauolta ja tulipa katsottua uusin jakso ennakkoon Mtv3 sovelluksesta. Jännissä merkeissä aloitettiin illan jaksossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...