torstai 9. helmikuuta 2023

Päivän toinen juoma: Spitfire

Hakaniemen S-Marketista lähti mukaan toinenkin olut nimittäin tollanen Spitfire niminen olut pihkamaisella sivumaulla. On kyllä hyvän makuista. Ensikertaa testauksessa.
Ja tuttuun tapaan tietysti merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen ja tälläkertaa tulikin peräti seitsemän tarraa. Tarra Nro 1 on -"Untapped at Home" -joka on jo 28. laatuaan. 
Tarra Nro 2 on -"Verified Adventure" -joka on puolestaan 37. laatuaan. 
Tarra Nro 3 on -"Riding Steady" -joka on 34. laatuaan. 
Sitten tämä tuttuakin tutunpi Tarra Nro 4 eli -"Photogenic Brew" -on jo 68. laatuaan 
Tarra Nro 5 on -"Brewery Pioneer" - joka on 28. laatuaan. 
Tarra Nro 6 on -"God Save the King" -joka on 11. laatuaan. 
Ja sitten vielä tarra Nro 7 joka on -"Tower of Beer" - joka on 10. laatuaan. Nyt tuli kunnon satsi tarroja - harmi vaan ettei mitään uusia.

Päivän juoma: Alabama Red Ipa

Ostin Hakaniemen S-Marketista ruokajuomaksi tollasen Alabama Red Ipan ihan vain näyttävän tölkin ansiosta. Merkkasin juoman myös tuttuun tapaan sinne Untapped sovellukseen..., mutta taaskin jäin ilman tarraa. Nyt ei ole vähään aikaan tullut tarroja. Varmaan kiinnostaa kaikkia nää mun iänkaikkiset tarrasepitykset. 

Salatut elämät

Jakso 4350: Dahlia ja pullo parasta Aaronnayta.

Eilen jäätiin siihen kun Viola-hahmo sai yllättävän tekstiviestin missä paljastui Mira-hahmon uskottomuus mikä sitten johti siihen että Viola-hahmo haki avioeroa. Se olikin jännittävintä mitä jaksossa tapahtui. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...