keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Suomi vs USA ottelu

Lätkäähän mä en seuraa, mutta kiva tehdä näitä kuvia, ja nytkin tuli väsättyä tollanen kuva Suomi vs USA peliä varten. -MatoApinan LOiSTavassa blogissa itse seuranta johon tarjoan tekemääni kuvaa käyttöön.

Uusi IRC-gallerian oletuskuva

Heti piti päästä kunnolla poseeraamaan kun ulkonäkö parantui huomattavasti. -Vaikka ei se poseeraaminen aikasemminkaan kauheen vähäistä viime aikoina ole ollut. Koko aika uusia kuvia. -Mutta mikäs siinä kun kerran uusi kamera.

Ja totta kai piti samantien pistää uudeksi galleriakuvaksi -oletus sellaiseksi. Ja eka kommenttikin oli tullut sinne, mutta taustaa kehuttiin -ei uutta lookkia.

Uusi Facebook profiilikuva

Siinä teille nyt kunnon katsaus uudesta lookistani -alla olevissa ollen puolet kasvoista rajattuna. -Ihailkaa koko kuvaa.

Ja sinne meni heti Facebookiin profiilikuvaksi. -Haluan saada ennakkoon kommenttia kavereilta, vaikka livenä olisikin kivempi kuulla kaverien hämmästelyä -jos nyt ylipäänsä hämmästelevät.

Sinne lähti hiukset

Sinne lähti hiukset ja silmistä näkee, että on tyytyväinen tulokseen. -Kyllä nyt kelpaa. Maltan tuskin odottaa huomen koulussa kaverien ilmeitä kun näkevät uuden lookkini.

Aika ajaa kesätukka

Kesätukka tosiaan ja voisi ihan siiliksi -melkein jopa kaljuksi vetäistä. -Kuvassa juuri mietin miten voisi tukan ajella -siiloksi vaiko kaljuksi. Kyllä taidan kunnon kaljun puolelle taipua.

C.S.I.: New York

Huumaava kuolema. New Yorkissa on kaikkea, mm. kuollut valokuvamalli valtavassa martinilasissa. CSI etsii ahkeraa kuokkavierasta, joka on mennyt liaallisuuksiin.
...

Nyt on kyllä moneen otteeseen jäänyt katsomatta -onko se merkki, että kohta sitä boksia hankkimaan...? -Mitä illan jaksoon, mielenkiintoiselta kuulostaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...