perjantai 22. tammikuuta 2010

Sherlock Holmes arvostelut

Sherlock Holmes

Ohjaus: Guy Ritchie
Pääosissa: Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong, Rachel McAdams, Eddie Marsan ja Robert Maillet
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 128 min
Arvosana: :D

Lordi Blackwood (Strong) pidätetään mustan magian harrastamisesta ja tuomitaan kuolemaan hirttämällä. -Virkavallalle tulee ihmeteltävää kun Lordi Blackwood palaakin yhtäkkiä kuolleista. -Vain yksi mies pystyy selvittämään totuuden -etsivä Sherlock Holmes (Downey Jr.) joka oli mukana Lordi Blackwoodin pidätysvaihessa. -Yhdessä ystävänsä ja avustajansa -tohtori John Watsonin (Law) kanssa Sherlock ratkaisee mysteeriä pala palalta. -On aika pysäyttää mielipuolen maailmanvalloitus suunitelmat.

Taas kerran ei voi muuta kuin ylistää. -Hyvin etenevä tarina -upeita toimintakohtauksia
ja runsaasti nauruhermoja kutittavaa huumoria. -Aika perus kehut elokuvalle -mitä nyt on viimeisimpiin arvosteluihin kirjoittanut. -Viimeksi taisin juuri Zombielandin arvosteluissa käyttää tätä samaa tyyliä. -Mutta se sopii tähänkin leffaan sillä tässä nyt paljoa ollut tylsiä hetkiä -ja upea toiminta ja hauska läppä -ainakin minun mielestä -ovat kyllä hyvän juonen lisäksi viihdyttävän elokuvan peruspilareita. -Siis kyllä on ehdottomasti annettava täydet..., eli (:D) -hymiö. -En vain havainnut mitään tekijää mikä tekisi leffasta huonon ja tiputtaisi pisteitä. -Paikoittainen nukahtelu johtui taas kerran väsymyksestä -leffa kuitenkin alkoi klo 21:45 -ja seuraavana päivänä oli aikainen herätys edessä. -Eli sama kuin Avatar-leffan arvosteluissa tuli mainittua -niin nyt nukahtelu ei vaikuta arvosanaan eikä pisteitä tippuile. -TODellakin DVD:lle melkein jopa heti uutuutena.

Eilen tuli käytyä tosiaan Sherlock Holmes

Venähti hieman..., mutta seuraavaksi olisi sitten luvassa ne arvostelut eilen näkemästä leffasta -Sherlock Holmes. -Joops -eips täs muuta. -Eiku arvostelemaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...