perjantai 8. tammikuuta 2010

DVD uutuudet: Dark Label, Season 1

Tämä oli kyllä helmi löytö Anttilasta. -Dark Label, Season 1 kauhuboksi joka sisältää seuraavat 12 kauhupätkää...
...
The Gravedancers

Ikinä nähnyt saati kuullutkaan koko elokuvasta..., mutta luettuani juonisepityksen leffan takakannesta -vaikutti se kyllä ihan mielenkiintoiselta. -Pääosissa nähdään ainakin hyvä näyttelijä, mm. TV-sarjasta Prison Brake -Pako ja leffoista Blade Trinity -ja Primeval tuttu Dominic Purcell.
...
Tyttö Kellarissa

Tämäkin leffa on ennennäkemätön ja varmaan pysyisi sellaisena ilman boksia. -Koska yksittäisenä en olisi iki päivänä hankkinut ihan mitä tahansa kauhupätkää..., mutta boksissa monen muun kauhupätkän kanssa kelpaa ja tulee jopa katsotuksi.
...
Hatchet

Taaskin näkemätön ja vähän sellainen etten kyllä yksittäisenä olisi harkinnutkaan..., mutta näin boksin yhtenä kappaleena kelpaa kokoelmiin ja nähtäväksi. -Sama virsi luultavasti muissakin esiteltävissä elokuvissa..., mutta esitelläänpä silti.
...
Unrest

Juu..., sama virsi tässäkin. -Näkemätön jne.. -Viitsiikö näihin loppuihin laittaa edes mitään muuta kuin linkin itse leffaan kun kaikki boksin leffat ovat ennennäkemättömiä ja sellaisia etten yksittäisenä kyllä hankkisi. -Joo..., niin mä teen. -Loput leffat listataan tohon pelkät nimet linkkeineen -ja listän jälkeen sitten joku sepitys vielä loppuun.
...

-Deep Fear (Unearthed)
-Rotterweiler
-Storm Warning
-8 Legs (Arachinid)
-Frontier(s)
-Black Water
-KM 31
-Inside
...

Maltan tuskin odottaa Dark Label, Season 2 halpenemista samaan sopivaan ostohintaan 9,95. -Siinä näkyi olevan hieman parempia kauhupätkiä kuin tässä ykkösboksissa. -Mutta sitten heti kun halpeneminen on tapahtunut niin ei pienintäkään epäröintiä sen hankinnassa.

DVD uutuus: Paradise Alley

Paradise Alley

Sylvester Stallone kokoelmaan tuli tehtyä laajennus -löytyi näet myöskin hintaan 3,95 Stallonen ohjaama toimintadraama vuodelta 1978 -Paradise Alley niminen elokuva. -Paljon olen miehen leffoja nähnyt..., mutta tämä kuuluu niihin näkemätömiin -joita niitäkin riittää.

DVD uutuus: Welcome to Mooseport

Welcome to Mooseport

Vielä halvemmalla lähti mukaan hintaan 1,95 -Ray Romanon ja Gene Hackmanin tähdittämä komedia -Welcome to Mooseport. -Herra Hackmania ei olekkaan tämän leffan jälkeen näkynyt leffoissa -ei kai mies nyt vielä eläkkeelle ole jäämässä...? -Mutta hupaisa näkemätön komedia on kuitenkin kiva lisä kokoelmiin -varsinkin erityisen halvalla ostettuna.

DVD uutuus: Mindhunters

Mindhunters

Anttilasta lähti sopivaan ostohintaan 3,95 -Renny Harlinin trilleri Mindhunters..., jossa ihan kiitettävä määrä tuttuja nimiä..., mm. Val Kilmer..., Christian Slater ja LL Cool J. -On muuten kerääntynyt noita Harlinin leffoja -mitäs niitä nyt on -Cliffhanger..., Die Hard 2..., Cleaner jne.. -Kyllä Harlinilta voisi hankkia kaikki mahdolliset leffat mitä löytyy.

Uusi galtsukuva

Ostosten esikatselu kuvaa ottaessa tuli räpsittyä useampikin kuva ostoksista ja minusta poseeraamassa ostosten takana.

Ja yllä olevan kuvan valitsin sitten uudeksi IRC-galleriakuvaksi -en tosin pistänyt oletuskuvaksi.

Ostosten esikatselu

Viikonloppuostoksilla tuli käytyä. -Hieman ruokatarvikkeita ja sitten muutama erikseen esiteltävä. -Osa erikseen esiteltävistä on Tontsan -joten hän sitten varmaan esittelee ne erikseen omassa blogissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...