lauantai 26. toukokuuta 2012

DVD uutuus: The Scorpion King 3: -Battle for Redemption

The Scorpion King 3: -Battle for Redemption

Anttilasta lähti mukaan tämä kolmas jatko-osa Skorpionikuninkaalle. -Nyt on sitten kaikki kolme seikkailuelokuvaa ja tänään sitten valvonkin hieman myöhempään katsoen kaikki kolme putkeen.

Ostosten esikatselu

Kaupungilla tuli tänään pyörittyä kauniilla säällä ja sielä keskustassa ollessa tuli poikettua eräällä torilla mikä oli pystytetty Kampin Narinkkatorille. -Sielä oli sellanen Italiateemainen tori pystytetty -missä yhessä kojussa myytiin mm. italialaista kahvia. -Joten päätinpä ostaa yhden paketin -siinä se on kuvassa keskellä. -Sitten tuli samalla reissulla poikettua Anttilassa..., mutta sieltä lähtenyt hankinta esitellään sitten erikseen. -Sitten päästäänkin tähän taustana toimivaan mustaan t-paitaan missä lukee -"booris". -Sen sain palkinnoksi Kaisaniemessä järjestetyssä tapahtumassa -missä sai kokeilla onnenpyörää. -Muut pikkukamat ovat myös samaisesta tapahtumasta.
Zoomataanpa vielä lopuksi tähän pikku sälään mitä lähti reissusta mukaan. -Sitten ei muuta kuin esittelemään eräs ostos.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...