torstai 2. maaliskuuta 2023

DVD uutuus: In the Name of the Father & The Boxer

In the Name of the Father / The Boxer

Sitten takas enennäkemättömiin elokuviin - tupla sellaisiin. Löyty nimittäin tollanen kahden elokuvan julkaisu missä kaksi eri Daniel Day-Lewisin tähdittämä elokuvaa - kumpaakaan en ole vielä nähnyt.
 

DVD uutuus: Halloween Ends

Halloween Ends

Toinen viimeksi teattereissa nähty elokuva. Ja nyt on sitten muuten aivan kaikki osat kerättynä. Halloweenina sitten kunnon maratonit kehiin. Taidankin säästää tämän uudelleen katsomisen sinne.
 

DVD uutuus: Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever 

Sitten vaihteeksi jo kerran nähtyä. Lähti nimittäin tämä viimeksi teattereissa näkemäni Marvel rymistely - Black Panther: Wakanda Forever. Nyt sitten odotellaan Ant Man leffaa saapuvaksi myyntiin.

DVD uutuus: Blind Date

Blind Date

Lisää vaan ennennäkemättömiä klassikoita. Ja Bruce Willis leffoja senku kertyy - häneltä pitää kyllä saada kerättyä kaikki mahdolliset.
 

DVD uutuus: Bird on a Wire

Bird on a Wire

Vai pitäisikö sittenkin aloittaa tästä katselu🤔. Ehkä kuitenkin katson vauhdikkaan toimintakomedian ennen romanttista komediaa. Tämäkin löytö on vielä ennennäkemätön. 
 

DVD uutuus: Working Girl

Working Girl

Filmihullusta lähti mukaan tämä ennennäkemätön kasarifilmi mistä voisikin aloittaa katselun Ghostbusters maratonin jälkeen.
 

Ostosten esikatselu

Tänään tuli käytyä Filmihullussa ja tuli tehtyä aika kovat hankinnat. Nyt ei lähtenyt yhtään Blu-Ray leffaa. Mutta eiköhän mennä itse esittelyiden pariin.

100. blogaus




 No nyt on täällä Hulkin blogissakin nyt sitten tavoitettu se 100. blogaus mikä MatoApinan blogissa saavutettiin jo ajat sitten jo tammikuussa. Mutta sinne tosin tuleekin blogailtua useammin ja ei yksin. Mutta tässä blogissa en sentään tavoittele 1000 blogausta. Jos nyt pääsis 2007 tasolle eli yli 700 blogausta niin olisin jo mielissäni. 

Game Boy pelit: Pokémon Pocket Monsters

 

Pitkästä aikaa uusi Game Boy pelit hankinta. Kampin Konsolinet kaupasta lähti mukaan tämä Pokémon Pocket Monsters peli jonka pelaaminen tyssäsi siihen että peli on kokonaan Japaniksi ja pelissä on paljon luettavaa. Muuten ihan kiva lisäys kuitenkin kokoelmiin. Ehkä jatkossa kuitenkin ostan vain niitä pelejä missä on tekstit englanniksi. Pääsee pelissä eteenpäinkin kun saa luettua ohjeet.

Salatut elämät

Tälläkertaa saadaan ihailla tollasta kuvaa kun ei taaskaan ollut kuvaa saatavilla Telsu.fi sivuilla. Mutta itse jaksoon jonka nimi on Jakso 4365: Naisen kosketus.

Edellisessä jaksossa jäätiin siihen kun Aaro-hahmo läpsäisi Dahlia-hahmoa ja nyt tämän päiväisessä jaksossa sitten nähdään miten Dahlia-hahmo siihen suhtautui. No heitti Aaro-hahmon tietysti pellolle ja perui kaikki yhteenmuuttojuhlinnat mihin oltiin keritty tehdä järjestelyt. Mitään muuta kamalan erikoista ei sitten tapahtunutkaan..., mutta tässähän on jo muutenkin ihan riittävästi tekstiä. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...