keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

MAD #492

Tiedä onko tullut vielä suomeen Madin uusin numero -eipä tullut käytyä katsomassa onko, mutta ei edes tarvetta sillä kyseinen numero löytyykin jo sillä poimin sen mukaani lentoluettavaksi JFK:n lentoaasemalta New Yorkista. -Lehti sisältää mm. Sergio Aragonesin supersankariparodian -pilaillaan mm. Iron Manille, Hancockille, Batmanille, Hulkille sekä Hellboylle. -Lisäksi Iron Man satiiri pilanimellä Ironic, Man. -Ehhheheh.

DVD uutuus: 300

300

No vihdoin tämäkin tuli hankittua kokoelmiin. -Nyt sitten voi sinne yhteisten leffojen listaankin pistää sen "kaikilla DVD" -merkinnän. -Ellei se nyt sitten ollut valmiiksi sinne pistettynä -nyt se ainakin sitten pitää paikkansa. -Ja kahden levyn julkaisu kuten Matskun blogista lainatussa kuvassa. -Rajasin kuvasta pari muuta leffaa (Die Hard 4.0, Scarface, Zoolander ja Snakes on a Plane) pois.

-Nyt tuli sellaset jättiostokset tehtyä, että... -HUH!

DVD uutuus: Shrek trilogy

Shrek
Shrek 2
Shrek the Third

No eipä riittänyt pelkkä Jack Black 3-pack, vaan pitihän nyt kans poimia mukaan Shrek trilogia boxi. -Kyllähän toi nyt kuuluu kokoelmiin. -Ykkös Shrek oli hauska -tuli käytyä se teattereissa mutsin ja siskon kaa. -Kakkosen näin yksissä kotipippaloissa ja se taisi olla ykköstäkin hauskenpi. -Kolmosta en olekkaan vielä nähnyt, mutta eiköhän asialle tehdä huom.. -siis tänään joskus aamupäivällä -jotain. Voisi tehdä näet Shrek putkilon. Epäilen että kolmas ei ole yhtään niin hauska kuin kaksi ekaa. -Mutta saatan olla väärässäkin, että se olisikin paras.

DVD uutuus: Jack Black 3-pack

Ja samantien ostoksille. -Kävin pyörähtämässä keskustassa ja tarkistin huvikseni tilini oliko sielä mitään jäljellä kesäkuun palkastani -ennen matkaa kun tuli osteltua vaikka mitä. -No olihan sielä vaikka kuinka käyttövaraa, joten eiku heti ostoksille (hiiskatin tuhlaajapoika). -Singahdin heti Anttilaan ja mitäs sieltä löytyikään. Vieressä kauniisti koreileva Jack Black 3-pack joka
sisältää leffat:

Nacho Libre
School of Rock
Orange County

Kyllä tätä jo ennen matkaa taisin yksi päivä katsella, mutta silloin ei vielä oikein innostanut ostaa. -Nyt sitten kyllä kiitos. -Onhan siinä hyvät leffat. -Nacho Libre oli ihan hauska kun tuli katsottua se kerran MatoApinan tiimin kanssa. -School of Rock löytyy myös VHS kokoelmista ja sehän oli TOD hauska leffa. -Orange County ainoana aikasemmin näkemättömänä leffana tuli tuossa juuri katsottua ja oli sekin ihan hauska. -Enemmän se tosin oli Colin Hanksin leffa -Jack Black oli hauskuuttamassa sivuroolissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...