maanantai 7. huhtikuuta 2008

The Dukes of Hazzard: The Beginning oli huono

Tulipa katsottua The Dukes of Hazzard: The Beginnig ja jouduin kyllä hieman pettymään. Ei yhtään niin paljon kaahailua ja romutusta kuin ykkösessä ja pari virhettäkin löytyi. Ykkösleffassa Dukesien auton katolle maalattu lippu koreili myös tässä leffassa auton katolla ja eikös tämän pitänyt olla "the beginnig", eli kaiken alku ennen ykkösleffan tapahtumia? -Samoin kenraali Leen (Dukesien auto) tööttäysääni oli mukana kuvioissa. Eikös sekin asennettu autoon ykkösleffassa pienen korjauksen yhteydessä?

15 jäsentä IRC-galleria yhteisössäni

Kolmannessa perustamassani yhteisössäni "viimeksi näkemäni leffa teattereissa" on ennätykselliset 15 jäsentä, joka on paras saavutus verratuna muihin yhteisöihini "The Incredible Hulk" ja "leffojen keräily", joissa molemmissa vain 6 jäsentä. Yhteisön hyvä menestys johtunee kait siitä, että mainostan sitä ahkerasti ja lupaan kaikille tuleville jäsenille tähden heti huomattuani hänen liittyneen.

Jumper arvostelut

Jumper

Ohjaus: Doug Liman
Pääosissa: Hayden Christensen, Jamie Bell, Samuel L. Jackson, Diane Lane, Rachel Bilson, Michael Rooker ja Tom Hulce
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 88 min / USA:90 min
Arvosana: :)


David Rice (Christensen) on tavallinen nuori kundi, jolla on erikoinen voima. David voi nimittäin hypellä paikasta toiseen -kodistaan New Yorkissa Rooman vilkkaille kaduille Italiaan, sieltä Saharan hiekkadyyneille ja sieltä Lontooseen Big Benin kellotorniin. -Ja vain teleporttimaisesti siirtyen. -Davidille on kykynsä ansiosta nimitys: -hän on Jumper ja hän ei ole ainoa sellainen. -Hän törmää Roomassa ollessaan toiseen Jumperiin Griffiniin (Bell), joka on seurannut hänen touhujaan. -On myös toinen, joka seuraa Davidia, nimittäin Jumpereita metsastävä, heitä koko sydämestään vihaava Roland (Jackson), joka tappaa kaikki kiinni saamansa Jumperit. -Alkaa hillitön hyppiminen maasta toiseen ja suojeltavana on niin oma nahka, kuin lapsuudenajan ihastus Millie Harrisin (Bilson) henki.

Jumper saa vain (:)) hymiön ollessaan paikoin tosi puuduttavan tylsä, mutta kelpaa kuitenkin tehosteidensa puolesta loppupeleissä ihan katsottavaksi leffaksi. -Kiitos niiden, leffa ei ole täysin floppi. -Kelpaa juuri DVD kokoelmiin, tosin vasta kun on tiputtanut hintaansa mahdollisimman pieneksi, että sen viitsii ostaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...