perjantai 24. heinäkuuta 2009

Mökkitarina siirtyy TAAS

No jo nyt on markkinat. -Joudun jälleen siirtämään sitä mökkitarinan viimeistä osaa, jälleen samasta syystä -muiden blogausten takia, jotka eivät liittyneet mökkitarinaan. -Täten tarina tulee joko huomenna tai joku muu päivä, mutta ei enää tänään.

Linnanmäki ranneke tuli hankittua

Samaiselta Prismareissulta tuli ostettua Linnanmäki ranneke -huomenna kun olisi tarkoitus sinne Lintsille mennä. -Toivottavasti huomenna vaan ei ole yhtä kurja sää kuin tänään. -Mutta onneksi on sadetakki olemassa, jos nyt käy niin huono tuuri sään kanssa, että sataa.

DVD uutuus: Ben Stiller The Seriously Funny Collection

Sisältää leffat:

Perhe on painajainen

Telkkarista pari kertaa nähty -sen verran kuitenkin aikaa, etten muista olenko nähnyt kokonaan vai satunnaisia pätkiä.

Painajainen perheessä

Tämä, toisin kuin edeltäjänsä, tuli käytyä teattereissa asti katsomassa -ja sen jälkeen ei ole tullut nähtyä uusiksi.

Sekaisin suhteessa

Tämä Stiller pätkä tuli käytyä katsomassa exän kaa silloin seurusteluaikoina teattereissa.

Zoolander

Sama kuin Perhe on painajainen kanssa -olen nähnyt, mutta en muista olenko nähnyt kokonaan vai satunnaisia pätkiä. -No nyt voin ainakin korjata tilanteen ja katsoa vaikka sata kertaa tunteela läpi, kun omistan nämä upeudet. -Mutta mistäs tämä mainio kokoelma tuli poimittua...?


Anttilassa tämä mainio boksi on ylikallis 21,95 hintainen, mutta Prismasta tämä sama upeus löytyi vain vaivaiseen 11,95 hintaan, eli olihan se sieltä poimittava. -Taisi olla ainoa kappale mitä sielä oli myynnin.

Ostosten esikatselu

Prismassa tuli piipahdettua ja sieltä lähti mukaan monenmoista hauskaa. -Kuten tavalliseen tapaani, esittelen tietysti ostokset erikseen omissa blogauksissaan heti seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...