perjantai 18. toukokuuta 2007

Cage VHS leffojen katselu jatkuu...

Elokuvalla The Rock -Paluu h3lvettiin, missä Cagen lisäksi nähdään mm. Sean "007 James Bond" Connery ja Ed Harris. -Con Airin tavoin myöskin TOD upeaa actionia luvassa -vaikkakin muutamaan kertaan jo nähtyä, mutta edelleenkin kelpaa katsoa. -Kyllä se Bruckheimerin Jerry -mies myös Con Airin takana -on kyllä ilmiömäinen toimintaleffojen tuottaja. -Tuottanut mielestäni ehkä parhaimmat actionpläjäykset ikinä.

Jälkeen hiustenleikkuun -Hello handsomeh <3

Kaksoisleuka tuli piilosta, mutta muuten TOD parempi -voisi jopa ehdottaa päivän mieheksi, mutta se titteli on jo viety. -Hello handsome.

Ennen hiustenleikkuuta -Ugly Mother F...

Siinä meitsi ennen hiusten/parranajoa. -TSII-SUS whotta uglyass mother fucker. -Not cool.

Before & after kuvia tulossa


En nyt ihan tollasta muodonmuutosta koe, vaan leikkautan hiukseni kesäkuntoon ja otan kuvat ennen -ja jälkeen hiustenleikkuun. -Ihan silleen muuten vain -en rupea sit Tontsa tyyliin seuraamaan hiusten/parran kasvuvaiheita, kunhan nyt vaan ikuistan muutoksen blogiin ihailtavaksi. -Taino mitään ihailtavaa siinä ei khyl ole, mutta muuten vain blogiin nähtäville ennen ja jälkeen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...