tiistai 7. huhtikuuta 2009

Uusi galleriakuva :saint:...=)...B)...:)...<3

Sinne pamahti jälleen yksi uusi kuva galleriaan. -Tontsa sai uuden maton huoneeseensa, joten piti mennä poseeraamaan sexyssä asennossa, joka kyllä minun poseeramana on kyllä äärimmäisen epä sexy.

DVD uutuus (tilaus sellainen): Body of Lies


Jälleen on aika paljastaa kuukauden leffa palkin alta. -Nyt se tuli taas yllätyksenä. Ihmettelin kun eiteisen hyllyn päällä oli leffaclubin pahvikotelo ja luulin sitä tyhjäksi, joka oli vain jäänyt siihen, mutta kun otin sen käteen se olikin avaamaton. -Kyllä tällaset odottamattomat yllärit aina piristävät päivää. -Ja mikäs on tämän kuun kuukauden leffa..?
...

Sehän on Ridley Scottin ohjaama, ja Leonardo DiCaprion sekä Russell Crowen tähdittämä toimintatrilleri...
...

Body of Lies

Teattereissa tuli tämä käytyä ja arvosteluissa tuli annettua (:))-hymiö. Ei kuitenkaan ollut parhaimpia leffoja mitä olen nähnyt, mutta ihan ok ja kuten arvosteluissa yhdessä kohtaa sanoin: -"Eli ainesta DVD kokoelmiin silti on".

2x C.S.I.

Vauhdin hurmaa. CSI tutkii valtatiellä tapahtunutta cartautoilijan kuolemaa ja pimeän ravintolan arvoituksellista murhaa.
...

Ehkä unohdetaan sittenkin nää 2x Vegasin CSI blogaukse. Näähän on jo kertaalleen blogattu -kuten oli khyl myös osa CSI: Nycin jaksoista, mutta niiden kohdalla en osannut lopettaa ajoissa. -Tämä sen sijaan saa olla ainoa tätä laatua. -No mutta, mitäs siinä illan toisessa jaksossa..?
...

Helvetin esikartano. CSI etsii paholaisen kätyriksi leimattua nuorta tyttöä, jonka muut perheenjäsenet on murhattu. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

No mitäpä tästä mitään sanomaan, kun on jo kerran nähty..?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...