tiistai 26. kesäkuuta 2012

Olinpa tänään hohtokeilaamassa

Juu -tänään meni tosiaan liikenteessä hieman myöhäseks koska olin hohtokeilaamassa rakkaan tyttöystäväni kanssa. -Siinä onkin meitistä hieno vauhtikuva juuri heittämässä palloa kohti keiloja. -Eipä vaan tullut kaatoa tosta heitosta. -Mutta muuten kyllä tuli monta upiaa kaatoa.

Ostosten esikatselu ja eilisen kertaus

 Taas tuli poikettua Anttilassa ja mukaan lähti taas pari uutukaista. -Mutta ne -ja eiliset mitkä piti blogaista jo tänään...
...-blogaisenkin sitten kaikki kerralla vasta huomenna. -Tänään meni taas vähän myöhäseks kun oli ehieman muuta ohjelmaa. -Siitä voisi jopa mainita omassa blogauksessa.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Vauhdin huumaa. Lukiolaispoika tuupertuu kuolleena koulun käytävälle. Pojan aivot ovat turvonneet, mutta muuta merkkiä kuolinsyystä ei löydy. Pian selviää, että hänen tyttöystävänsä on kadonnut ja kaikki liittyy jotenkin katuajoihin. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...