torstai 3. huhtikuuta 2008

Must buy kartta

Teinpä tuosta Tontsan HP-ostokset kuvasta tollasen ostoskartan itselleni. Siinähän Tontsan peukku osoittaa suoraan Fight Clubiin, joten se taitaa kuulua seuraaviin lähipäivän hankintoihin. Kartalle mahtui myös kaksi Leo Di Caprio leffaa, nimittäin TOD mainio leffa Departed ja Blood Diamond -molemmat on ollut harkinnassa ostaa.

Huomenna ei koulua -Hurray!!! OSA 2 :D...:p...

Jopas oli helppo kouluviikko. Maanantaina oli pelkkää leivontaa 4 tuntia, tiistaina ei koulua lainkaan (kuvana maanantain blogaus siitä), keskiviikkona vain 2 tuntia koulua ja tänään kans vain 2 tuntia koulua. Ja nyt päästään toistamiseen hurraamaan sille, että huomenna ei ole koulua. -Vähänkö LOiSTavaa. -Olisipa kaikki viikot tälläisiä.

JP boxi loppu saakka

Aivan. -Minulta jäi katsomatta JP boxista kolmas Jurassic Parkki, jotenka nyt sitten vain sitä katsomaan. Noi eilen ostetut saa odottaa. -Kyllä huomenna kerkiää, sillä.., -no, erillinen blogaus.

10 kpl Finnkino sarjalippuja 60 euroa

Hulluilta Päiviltä tuli eilen ostettua ainoastaan Finnkinon sarjaliput -10 kpl 60 eurolla. -Nyt on taas sitten lippuja vähäksi aikaa. -Huomenna ajattelin mennä tyttöystävän kaa leffaan en tiedä vielä mitä katsomaan.

Saving Private Ryan -Pelastakaa sotamies Ryan (1998)

Saving Private Ryan -Pelastakaa sotamies Ryan

Steven Spielbergin Oscareita voittanut mestariteos löytyi Sokoksen puolelta hintaan 3,99 joten se oli PAkKO poimia kokoelmiin, myöskin yhteisien leffojen listaa ajatellen. Eikös nyt tämä LOiSTavuus löydy kaikilta kolmelta MatoApinan jäseneltä? -Minultahan tää löytyy jo VHS leffana, mutta kyllä tämä on ansainnut paikkansa DVD kokoelmissa.

Taxi (2004)

Taxi

Luc Bessonin samannimiseen ranskalaiseen kaahailuleffaan perustuva jenkki versio -Taxi on se toinen korvikelffa, jonka ostin 3 leffaa 10 euron tarjousleffoista. -Kerran olen nähnyt, mutta muista tuon taivaallista, joten hyvä oli ostaa. Pitäisikö tämän rinnalle ostaa alkuperäiset ranskalaiset leffat? -Hmm. Kattoo vakavasti.

Bedazzled -Pyörryksissä (2000)

Bedazzled -Pyörryksissä

Alunperin piti Entrapmentin kanssa ostaa leffat Isä sisäkkönä ja Willow, mutta ne kun pääsi puuttumaan hyllyköstä jouduin vaihtamaan ne toisiin ja ei yhtään huonot vaihtoehdot löytyneet tilalle, kuten tämä jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä hullun hauska komedia. -Se toinen korvikeleffa, no se esitellään seuraavaksi.

Entrapment -Ansa viritetty (1999)

Entrapment -Ansa viritetty

Anttilan 3 leffaa 10 eurolla tarjouksista tuli poimittua mukaan Sean Conneryn ja Catherine Zeta-Jonesin tähdittämä rikosjännäri -Entrapment -Ansa viritetty. -Viimeksi tuli nähtyä tämä leffa teattereissa Saksan reissulla dubattuna saksaksi ja se oli silloin aivan karsean huono. -Muutenkin leffa oli aika pitkäveteinen -ja kun vielä oli puhuttu saksaksi se oli kahta karseampi. -Niin, se oli silloin. Nyt katson sen pitkästä aikaan uudestaan alkuperäisellä kielellään ja voin saada kokonaan uuden käsityksen leffasta -voisin jopa pitää siitä. -Mutta kun 3 leffaa 10 eurolla kokoelmasta löytyi, niin pitihän sen olla yksi seuraavaksi esitettävistä.

Matsku esitteli omat leffansa...

Matsku esitteli blogissaan ostamansa leffat, täten minäkin voisin vuorostani esitellä omani täällä Tiltissä sekä omassani. Tosin minulla on leffat Googlattuna toisin kuin Matskulla hienosti itse kuvattuna, mutta minun kännykameralla en mitään kuvia blogia varten ole ottamassakaan. -Ja muutenkin jokainen tyylillään. Matskulla ja Tontsalla on itse lauotut kuvat, mulla on Googlesta otetut. -Mutta seuraavaksi vain esittelemään leffaostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...