perjantai 6. heinäkuuta 2007

Katotaan nyt vielä Cagen Wicker Man

Katsotaan nyt tänään sit vielä tuo Nicolas Cagen tähdittämä kauhuleffa The Wicker Man. Se onkin juuri sopiva leffa aloittaa näin myöhäseen katsoa. Kuitenkin joku The Ring tyylillä pelottava kauhupätkä, joka pelottaa pa5kat housuun. -The Ring oli ainakin teattereissa ekaa kertaa nähtynä tosi pelottava. Eli tarjoaakohan tämäkin leffa samanlaista pelottelua kuin The Ring, se saadaan nähdä. -Toivon mukaan kyllä.

Backdraft -Tulimyrskyn voisi katsoa

Ensimmäistä kertaa DVD:ltä kunnon kuvalla eikä tärisevältä ja kuluneelta VHS kasetilta. Viimeksi kun katoin tän leffan, se oli vielä VHS leffana ja nauhoitettuna sellaisena. -Tai itse asiassa vuokraleffasta kopioituna -sellaisena. Leffan kansilehti on valokopioitu A4 -kokoiselle paperille ja pistetty jätti-isoon VHS koteloon. -Mulla on enemmänkin siihen tyyliin tehtyjä leffoja, mutta häpeän niitä niin, etten pidä niitä samassa kokoelmassa muiden ostettujen VHS leffojen kanssa, vaan jossain kirjahyllyni ylimmällä hyllyllä pölyttymässä. -Aina välillä on tullut katsottua jotain niistä uusiks, mutta nyt ei kyllä pitkään aikaan ole, eikä varmaan tule edes katottua.
...

Mutta nyt sitä leffaa DVD versiona.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...