tiistai 26. toukokuuta 2009

Uusi galtsukuva ja sen vertailu vanhaan vastaavanlaiseen kuvaan

Yllä kuva viime vuoden upealta -kerrassaan TOD LOiSTavalta Nycin matkalta. Siinä olen juuri nousemassa metrotunnelista ulos kadulle.

Tämä taasen on tänään kaupungissa otettu Sörnäisten metroasemalla. -Vertaillaanpas kuvia -ehkä pikkasen paremmat näkymät ylimmän kuvan taustalla. Eikä edes pikkasen, vaan aika hemmetin paljon enemmän paremmat näkymät. -Kyllä nyt kaipais takaisin sinne Nycin kaduille.

Mutta kyllä nämäkin kelpaavat galleriaan pistettäväksi, tai ainakin toinen kuvista -varmaan tuo keskimmäinen kuva... -Eiku sittenki tää alempi.

2x C.S.I.: Miami

Tänään olis kyllä upea tilaisuus katsoa illan jaksot, huomenna kun ei tarvitse herätä aikaseen -vasta klo 12:15 koulua nääs. Mutta kattoo nyt miten illal, jos tuleekin jotain muuta. No mutta, mitäs illan jaksoissa kuitenkin tänään..?
...

Kosto. Amerikkalainen poliisisarja. Uusi DNA-testi vapauttaa syyttömästi raiskauksesta istuneen miehen ja Horatio lähtee etsimään oikeaa syyllistä.
...

Jännältä kuulostaa. -Entäpä sitten illan toinen jakso..?
...

Yön saalistajat. Amerikkalainen poliisisarja. CSI tutkii playboyn raakaa murhaa.
...

Myöskin kuulostaa erittäin jännältä, mutta kattoo nyt jos tuleekin jotain syitä jättää katsomatta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...