keskiviikko 1. elokuuta 2007

Tulikin tosta mieleen...


Niin, tossa edellisessä kun sanoin, että tämän päiväinen CSI jakso säästetään, niin siitä tuli mieleeni, että voisi sen sijaan katsoa Tontsan talteen ottaman viime CSI jakson. Tai siis sitä edellisen. Viime jakson sain katsottua kun se tuli. Mutta nyt vois katsoa sen sitä edellisen jakson, josta kyllä varmaan sitten muistan loppuosan, mutta sama se.

Rolling Stonesia tosiaan tänään


Eilen tuli jo mainittua, mutta mainitaanpa uudestaan, että tänään olen menossa isän ja pikkusiskon, ja luultavasti kai myös eno -siskon kummisetä tulee kans mukaan -katsomaan Rolling Stonesia Helsingin stadikalle klo 18:00 -->
Eli kyllä tämän takia yhden CSI jakson voi jättää nauhoitukselta katsottavaksi. -TOD B)!!
...

Mistä tulikin mieleeni. -No erillinen blogaus.

CSI: New York vaan nauhoitukseen


Pyysin mutsia nauhoittamaan tänään CSI: New Yorkin klo 21:00, minunhan ollessa poissa kotoota (erillinen blogaus, vaikka eilen jo mainitsinkin. Mutta kuitenkin). Kyllä nyt illan tapahtuman takia pystyy säästämään yhden jakson nauhoitukselta katsottavaksi.

(CSI: New York)

Sankarin kuolema. Monista taisteluista selvinnyt sotilas kuolee keskuspuistossa. CSI:n tukijat järkyttyvät pahoin palaneen ruumiin henkilöllisyyden varmistuttua.
...

Jännältä kuulostaa, mutta... -No erillinen blogaus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...