keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Uusi galleriakuva ja hyvänyön blogaus kuva MatoApinan blogiin

Taas vaihtui oletuskuva galleriassa, kun innostuin ottamaan itsestäni kuvan nukkumassa sohvalla. -Kuten käteni asennosta ja ikkunan heijastuksesta näkee en suinkaan ottanut kuvaa itselaukaisimella, vaan räpsäsin kuvan ihan itse. -MatoApinan blogiin muokkasin paintissa kuvaan "ZzZzZz.."-kirjoituksen pääni yläpuolelle hyvänyön blogausta varten.

C.S.I.: New York

Jäniksen jäljillä. Laboratorion tietojärjestelmään murtaudutaan jo toisen kerran. Danny miettii kuumeisesti miksi Cheryl Duncan näyttää niin elävältä.
...

Whoot..? -No ei kyllä kuulosta nyt kauheen mielenkiintoiselta jaksolta. -Mistään murhasta ei mainintaakaan. Katotaan silti.

DVD uutuudet: The Net 1-ja 2

The Net
The Net 2

Anttilasta lähti kans mukaan ennen näkemättömien leffojen boxi, nimittäin The Net -Verkko kiristyy elokuva jatko-osineen. Kumpaakaan en siis ole aikaisemmin nähnyt ja täten boxi sitten hieman houkutti. -Vielä kun lähti hyvään hintaan, 7,99 €, niin ostopäätöstä ei ollut hankala tehdä. -Tosin aikaisemminkin olen pitänyt boxia kädessäni ostomielessä, mutta silloin ei vielä oikein innostanut. -Nyt sitten ei enää kestänyt olla ostamatta. -Vaikka loppupäässä oletan, että molemmat leffat ovat täyttä sontaa -varsinkin kakkonen.

DVD uutuudet: Beverly Hills Cop trilogia

Beverly Hills Cop
Beverly Hills Cop II
Beverly Hills Cop III

Tämä entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä mahtava trilogia tuli poimittua mukaan Anttilasta hintaan 9,99. -Tuhanteen kertaan tuli kyllä katsottua noi silloin VHS aikoina, mutta mikäpä siinä kun hyvät leffat on kyseessä. Tai ainakin ykkönen ja kakkonen ovat TOD mainioita molemmat, mutta kolmonen meni hieman huonomman puolelle. -Nyt vaan nelosta kehiin -kyllähän Eddie Murphynki pitäis tehdä samaten kuin Sylvester Stallone Rocky ja Rambo jatko-osineen, tai Harisson Ford Indiana Jonesin kanssa -tehdä come back vanhaan roolinsa. -Jotain huhuja on jo ollutkin, mutta jäänyt vain huhuiksi.

Boolitarvikkeet ja pari uutta leffaa

Nytton boolitarvikkeet hankittu valmiiksi viikonloppuisia pippaloita varten. -Ostin kaksi kulhoa jotta voi tehdä kahta eri boolia. -Kuitenkin sitä boolia tulee bileissä menemään, niin paljon sitten vain tekemään. Lisäksi muitakin tarvikkeita on kaksi kappaletta: -Kaksi Suomi viina pulloa, kaksi 2. litran Lidl Freeway Orange limpparia sekä kaksi 2. litran Lidl Freeway Lemon pulloa. Sentään riitti vain yksi appelsiini täysmeutiiviste. -Kuvan leffat esitellään erikseen omissa blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...