keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Ocean's 11 (1960)

Nyt vois sit katsoa tämän alkuperäisen Ocean's elevenin. -Alhaalla leffan sepitykset DVD:n takakannesta...
...

Uudenvuodenaatto Las Vegasissa. Rulettipyörä pyörii, kortteja läiskitään, shampanja kuplii ja show sen kun jatkuu...
Kunnes valot sammuvat. Loistava tilaisuus varastaa joko suukko tai pelimerkki. Mutta Danny Oceanille (Frank Sinatra) ja hänen 10 rikostoverilleen koittaa loistava tilaisuus varastaa miljoonia.
Sinatra ja hänen ystävänsä, muiden muassa Dean Martin, Sammy Davis jr., Peter Lawford ja Joey Bishop, esittävät armeijakavereita, jotka suunittelevat sähkökatkon Vegasiin tyhjentääkseen viiden kasinon kassat ja samalla ryövätäkseen paikat tyhjiksi. Elokuva on tulvillaan glamouria, jännitystä, svengaavaa komediaa, ja lopussa odottaa vaikuttava yllätys.

"Palauta istunto" -H3lvetti.... Huoooooooh |O!!!111

Siis voi jumalauta mä alan kyllästyä -mun tietsikka kaatuilee kokoajan. -Ja aina sit saa klikkailla "palauta istunto" painiketta ja huomata, että pitkä blogaus on pyyhkiytynyt ja saa kirjoittaa kaiken pa5kan uudestaan. Räjähdän oikeesti, jos viel kerranki tapahtuu niin. -Huooooooh!!1111

4 eurolla (3,99) Ocean's 11 alkuperäinen versio

Minkä löydön teinkään asematunnelin Anttilassa? -Alkuperäinen -vuoden 1960 Ocean's 11 -Kovat kaverit. Enpä sitten usko, että on yhtä hyvä kuin uusi Oceans leffa, mutta kyllä alkuperäisen kuuluu olla kokoelmassa. Tai no who knows vaikka tää olisikin tosi hyvä. Odotukset eivät vaan ole kauhean korkeat. -Mutta jos 4 eurolla (3,99) lähtee, niin kyllä sitten kelpaa ostaakin, vaikka sitten ei odottaisikaan mitään erityistä.

(CSI: New York)



Kylmäverisesti. Vesitornista löytynyt naisen ruumis saa CSI:n. tutkijat epäilemään ettei siinä ole kaikki.
...
Ei kaikki vai? Lisää ruumiitako? -Hmm. Pienoisella jännityksellä odottelen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...