tiistai 14. huhtikuuta 2009

DVD uutuudet: Tigerland & Windtalkers

Tigerland & Windtalkers

Nyt tuli tehtyä taas jättiostokset, sillä edellämainittujen lisäksi lähti vielä reissuun mukaan kahden levyn sota julkaisu, missä elokuvat Tigerland, joka oli tosin pinoinen pettymys -ja Windtalkers, jonka varjossa tää toinen ratsastaa. -Windtalkers on nimittäin taas tosi hyvä leffa. -Molemmat leffat löytyvät jo entuudestaan VHS kokoelmista.

DVD uutuus: Face/Off

Face/Off

Just eilen tuli katsottua Tontsan kaa tämä upea toimintaklassikko, mutta LOiSTavuutensa ansiosta se piti hankkia myös omiin kokoelmiin. Tuskinpa Tontsan kaa nyt ikuisuuksia asutaan saman katon alla, niin sitten kun tulee jommallekummalle taas muutto, niin on molemmilla oma kappaleensa. -Leffa löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista.

DVD uutuudet: Starship Troopers 1-ja 3

Starship Troopers

Anttilasta lähti mukaan Paul Verhovenin ohjaama scifiklassikko Starship Troopers. -TODella LOiSTava leffa -löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista. Oli tän ostamiselle yks toinenkin syy, nimittäin...
...

Samalta reissulta lähti mukaan...
...



Starship Troopers 3 -Marauder

Ykkönen tuli hankittua lähinnä siksi, että voisi sen rinnalle ostaa takuulla aivan karsean huonon sarjan kolmannen osan. -Tai eihän sitä tiedä, jos tää vaikka olisikin kohtuu hyvä -ainakin verrattuna sarjan toiseen osaan, mitä ei löydy edes myynnin mistään. -Se vasta olikin karsea tapaus. Tässä kolmannessa sentään on mukana ykkösleffasta tuttu Casper van Dien.

DVD uutuuksien esikatselu

Tässä pieni esikatselu seuraavaksi esiteltävistä DVD uutuuksista. -Tottahan toki jokainen erikseen -paitsi tietenkin jatko-osat pistän samaan blogaukseen, mutta yksittäiset leffat blogaan omissa blogauksissaan. -Poikkeuksena voi sitten olla tollaset tupla DVD:t, missä yhden kuoren sisällä kaksi eri leffaa -kuten kuvassa näkyy nyt olevan, ylimmät leffat kädessäni. -Mutta tässä ei vielä sanaakaan leffoista, vaan sitten erillisissä blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...