sunnuntai 18. helmikuuta 2007

Night at the Museum arvostelut


Night at the Museum

Ohjaus: Shawn Levy

Pääosissa: Ben Stiller, Carla Cugino, Dick Van Duke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Robin Williams, Owen Wilson ja Steven Coogan
Tuotantovuosi: 2006
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 180 min


Larry Daley (Stiller) on löydettävä nopeasti töitä tai hän menettää poikansa (Jake Cherry) tapaamisoikeuden ex vaimon (Kim Raver) uhalla. Työvoimavirastossa hänelle on annettavissa yksi mahdollinen työpaikka. Yövahti kansallismuseossa. Museossa on nimittäin tarvetta uusille vartioijoille kun edellisille piti antaa potkut. Niinpä Larry ottaa työn vastaan ja menee museoon ilmoittautumaan. Museossa hänelle annetaan yksi tärkeä ohje työntekoon. -Älä päästä ketään sisään -tai ulos.

Yöllä hänelle selviää mitä tarkoitettiin kun sanottiin ettei saa päästää ketään ulos, kun museo yhtäkkiä herää henkiin.

Night at the Museum on ihan nokkela lasten seikkailukomedia jossa on paljon hienoja tehosteita ja hauskat näyttelijäsuoritukset, mm. Owen Wilson ja Steven Coogan pieninä minjatyyriukkoina, ja Robin Williams Teddy Rooseveltina. Ihan suositeltava leffa on. Varsinkin perheen pienemmille.

...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)


Terminator trilogy putkeen


Vois hiihtoloman kunniaksi katsoa putkeen kaikki kolme Terminaattoria. Myöhäseks menee, mutta mikäs siinä ku on hiihtoloma. -Säästän Transporter 2:sen jollekin toiselle päivälle.

Nyt jotain muuta

Siinä oli eilinen päivä pähkinän kuoressa. -Nyt päivän muihin aiheisin.

  • Pivän automuistutus
  • Typymuistutus
  • Päivän kappaleen sanoitukset
  • Terminator trilogy putkeen
  • Night at the Museum arvostelut

Yö Helsingissä


Lähdin baarista siten että olisin ehtinyt yöbussiin, mutta pysäkillä huomasin, että se lähtee vasta pitkän ajan päästä, joten lähdin kävelemään keskustasta sörnäisiin päin odottamaan sielä bussia. -No sielä sitten odottelin ja kun bussi vihdoin tuli, se vain ajoi ohi pysähtymättä. Tai kyllä se pysähtyi, mutta toisen bussin taakse joka oli sit ennen tullut. Kun toinen bussi lähti, lähti myös minun odottamani bussi. Yritin kyllä viittilöidä, mutta bussi oli kuulemma liian täynnä eikä se ottanut sit enää kyytiin. -Kävelin sit vaan takaisin keskustaan odottamaan sielä, jos sieltä lähtisi uusi bussi, mutta eipä lähtenyt. Jouduin sit viettämään yöni asemahallin lattialla monen muun ihmisen kanssa. Oli khyl tosi jännä kokemus.

Baari-ilta Onnelassa


Tuli sit mentyä tutulla poppoolla taas Onnelaan. -Nyt ei ole kuvia sieltä kun jouduin jättämään kameran kotiin lataamaan. -Toi kuva tossa on edelliseltä käynniltä. Kuvan kaveri oli myös eilen mukana. Tosi LOiSTo tyyppi.

Venähtänyt vierailu meillä



Leffan jälkeen Matsku ja Tontsa tuli meille lainaamaan leffoja. Tontsa oli antanut minulle lainaan Transporter 2:sensa jonka ne sit päätti katsoa kokonaan. Oletin et ne kattois vaan muutaman hienon toimintakohtauksen alusta, mutta hepä asettuivat kodiksi ja katsoivat koko leffan. -Eipä siinä mitään. Meitsi ei jaksanut katsoa leffaa ku olin ajatellut katsoa sen ihan omalla ajallani kaikessa rauhassa, joten menin saunaan sillä aikaa. -Matskun ja Tontsan lähdettyä aloin ite valmistautua lähtöön baariin. -Siitä sit lisää seuraavaksi.

Leffa Matskun ja Tontsan kaa

Menin Matskun ja Tontsan kaa katsomaan Ben Stillerin museoleffan Night at the Museum, josta sit arvostelut myöhemmin tänään. -Ihan kelpo leffa oli.

Kampin tragedia


Siinä sitten katseltuani kiinalaista touhua lasipalatsin aukiolla päätin sit mennä kampin Anttilassa käymään. Tultuani pääovesta sisään vilkaisin ylös ja näin suuren ihmisjoukon katsomassa ylimmistä kerroksista alas ja ihmettelin, että mitä porukka tuijottaa. Sitten katsahdin alas ja vieressäni makasi kuollut mies mustan peiton alla. -Sain otettua vainajasta pari kuvaa, mutta en nyt viitsi laittaa niitä esille blogiin. Riski saada permibannit. -Mutta aika kuvottava näky kyllä oli.

Kiinalainen uusivuosi keskustassa


Imuroimisten jälkeen lähdin kaupunkiin seuraamaan kiinalaista uudenvuodentapahtumaa. Aivan mieletön tungos kyllä oli. Maistoin sielä kiinalaista pullaa. -Taikina oli jotenkin höyrystetty tai jotain ja sen sisällä oli jotain lihakastiketta. Hyvältähän se maistui. -Kiinassa on nytten sian vuosi, joten sielä oli kuulemma ohjelmassa sian heittoa, palkintona matka Pekingiin. -En kuitenkaan osallistunut. -Suuntasin sitten kamppiin päin, josta sit lisää seuraavassa blogauksessa.

Talon imurointi aamulla

Joops. Imuroin sit eilen koko talon saadakseni hieman ylimääräistä baari-iltaa varten. Nopeastihan se meni joo.

...

Sit vaan etiä päin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...