perjantai 10. huhtikuuta 2009

Fast & Furious arvostelut

Fast & Furious

Ohjaus: Justin Lin
Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster ja John Ortiz
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 107 min
Arvosana: =)

Juonisepitys taitaa nyt jäädä väliin kun juonen yksi oleellinen osa on spoileri, enkä nyt halua paljastella mitään. -Eli suoraan vain itse arvosteluihin.

Olisi kyllä tämän pitänyt olla sarjan toinen jatko-osa, sitten vasta 2 Fast 2 Furious ja viimeisenä emäflopahtanut Tokyo Driftaus. -Tää nimittäin yltää ykkösen tasolle kepeästi piesten kakkosen ja varsinkin kolmosen mennen tullen. Upeita stuntteja ja kaahauskohtauksia sekä muutenkin enemmän actionia kuin kolmessa edeltäjässään yhteensä. -Tai ainakin kakkoseen ja kolmoseen verrattuna rutkasti enemmän toimintaa. -Ainoa mikä hitusen pilasi leffaa oli surkeasti toteutettu kaivostunnelikaahausepisodi, josta näki selvästi että oli tietokoneella tehty -kaikki tunnelin romahtelut sun muut. -Paikoin tuli nukahdeltua, mutta se johtui silkasta väsymyksestä kun tuli valvottua edellis yönä myöhään ja nukuttua hieman huonosti. -Leffasta se ei johtunut, että se olisi ollut tylsä. Lähes koko ajan oli vauhti päällä. -Eli ainoa miinus -jonka johdosta (=)) -hymiö -on se huonosti toteutettu kaivoskaahailu. -Muuten kyllä paljolti ykkösen veroinen toimintarymistely. Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmassa.

Ja taas uusi galleriakuva =).. -Näitähän satelee B)..:saint:...

Galleriaan satelee vaan lisää kuvia, ja miksikäs ei kun kerran omalla kameralla saa räpsittyä. -MatoApinan LOiSTavaan blogiin otin jo pelkästä julisteesta kuvan päivän kuvaksi, mutta piti nyt itsekkin päästä poseeraamaan.
...

EDIT. Sinne pamahti myös Facebookin profiilikuvaksi.

Leffaan tänään: Fast & Furioussia

Tänään sitten uusinta Fast & Furious leffaa katsomaan MatoApinan Matskun kaa. -Tontsa ei...


...-sit jostain syystä innostunut lähtemään mukaan. Hurjapäiden kolmas jatko-osa, Tokyo Drift oli niin huono, että se pilasi Tontsalta innon tähän leffaan, vaikka tässä kuinka olisi alkuperäiset näyttelijät mukana. -No, toivottavasti ei tuota pettymystä, niin voimme sitten kehua ja suositella sitä. -Kuitenki se on sit Tokyo Driftin tasoa, mutta voi se hyvin olla myös ykkösen tasoa. Sentään samat näyttelijät, niin luulis ainakin niin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...