perjantai 30. joulukuuta 2016

Joululahja Nro 5: Tupla Hitchcock DVD

Joulun ainoan DVD lahjan sain kummitädiltäni -mikä on tupla Hitchcock julkaisu joka sisältää leffat -Rear Window ja Vertigo. -Toinen löytyykin jo entuudestaan kokoelmista -saatuna peräti samaiselta sukulaiselta. -No -sitpähän voin heivata sen yksittäisen version pois kokoelmistani.

Joululahja Nro 5: Vyölaukku

Isoveljeltä sain lahjaksi hänen itse omin käsin valmistamansa vyölaukun mitä voin myös hyödyntää tulevilla matkoilla.

Joululahja Nro 4: Sweet Pepper Jelly, hapankaalia ja purkki hunajaa

 Vanhemmilta sain lahjaksi setin ruokatarvikkeita..., mm. purkin Sweet pepper jellyä...
 ...-ison purkin isän itse tekemää hapankaalia ja....
...-purkin Jyrkänpesän hunajaa. -Nyt on millä tehdä ateriasta maukkaampi.

Joululahja Nro 3: Kiikarit

Isältä sain lahjaksi hienot kiikarit mitä voin sitten hyödyntää tulevilla ulkomaan matkoilla. -Eiköhän niitä päästä pian hyödyntämään😃😜😏.

Joululahja Nro 2: Finnkino joululahjaliput

Vanhemmilta ja sukulaisilta tuli saatua perinteiset Finnkino joululahjaliput. -Voisikin kattoa jos menisi tänään kattomaan jonkun leffan vuoden viimeisenä leffana.

Joululahja Nro 1: Avokadopuu

Rakkaalta pikkusiskolta sain joululahjaksi tollasen hienon hänen itse istuttamansa avokadopuun. -Siitä kun jaksaa pitää huolta niin ehkä pääsee nauttimaan tuoreesta avokadosta joku päivä.

Joululahat

Aika esitellä tämän vuotiset joululahjat mitä tällä kertaa ei ole iso määrä -kuten kuvasta voipi nähdä. -Kuitenkin perinteitä noudattaen esittelen joka vuosi saamani lahjat jokaisen omassa blogauksessaan -ja nyt samaan malliin näistä lahjoista kaikista jotain.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...