maanantai 8. tammikuuta 2024

Blu-Ray uutuus: Saw X

Saw X 

Nyt löytyy sitten tämäkin leffa kokoelmista ja hitusen harmittaa että ei ollut saatavissa DVD:nä kun kaikki muutkin Saw-leffat löytyy DVD:nä. Nyt on joka tapauksessa kaikki Saw-leffat spin-off leffaa Spiralia lukuunottanatta. Eiköhän sekin löydä kokoelmiini ajallaan.
 

Blu-Ray uutuus: The Name of the Rose

The Name of the Rose

Toinen Blu-Ray löytö on tämä luostarimaailmaan sijoittuva leffa kahdeksankytluvulta pääosissa Sean Connery. Tämän olen tainnut joskus nappukana nähdä telkkarista. Tämä voisikin olla huomisen illan leffa. 
 

Blu-Ray uutuus: Striptease

Striptease

Blu-Ray kokoelma senku kasvaa. Nyt löyty tämmönen ysäriklassikko mikä voisikin olla tämän illan leffa. Enpä nimittäin ole vielä nähnyt elokuvaa ollenkaan.
 

DVD uutuus: Project Wolf Hunting

Project Wolf Hunting 

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty superväkivaltainen Korealainen toimintapätkä. Tässä ei olla tekoverta säästelty - vähän jopa yliampuvaa verellä roiskimista.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa käytyä tänään myös Filmihullussa mistä lähti ihan kivat hankinnat mukaan. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Uusi Facebook profiilikuva

Käytiin tänään Tontsan kanssa pelaanassa sulkapalloa Itiksen Smash Centerissä ja tulipa napattua kuva uuden mailani kanssa. Ostin tosiaan paikanpäällä itselleni mailan siltä varalta että mennään joskus uudestaankin pelaamaan. Eipä tartte joka kerralla vuokrata mailaa. Mutta takas ottamaani kuvaan - pistinpä sen sitten uudeksi profiilikuvaksi Facebookiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...