torstai 5. tammikuuta 2012

DVD uutuus: De-Lovely

De-Lovely

Anttilasta lähti myös tämä ennennäkemätön musikaali draama -De-Lovely -joka on sitten se jonka katon sitten kun jaksan -kuten sielä ostosten esikatseluissa vihjailinkin.

DVD uutuus: Captain America: The First Avenger

Captain America: The First Avenger

Anttilasta lähti uutuusleffoista tämä viimeksi teattereissa nähty Marvel-leffa -Captain America: The First Avenger. -Tässä on se leffa minkä säästän huomiseksi -kuten vihjailin ostosten esikatseluissa.

DVD uutuus: Hart's War

Hart's War

Anttilasta lähti mukaan Bruce Willisin ja Colin Ferrellin tähdittämä sotadraama -Hart's War -joka löytyy myös VHS-kokoelmistani. -Vain kerran tuli leffa katsottua -ja siitäkin on nyt reippaasti aikaa -joten oli ihan hyvä hankkia se uudestaan DVD:lle. -Nyt sitten vaan kattomaan tuoreeseen muistiin -ja tämähän on se illan leffa mistä vihjailin ostosten esikatseluissa.

Ostosten esikatselu

Pidennetyn viikonlopun kunniaksi tuli ostettua Anttilasta muutama leffa -joista yksi on illan leffa tänään -toisen säästän huomiseksi -ja kolmannen katon sitten kun jaksan. -Kaikille noille tarkempi selitys omissa blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...