keskiviikko 8. helmikuuta 2012

DVD uutuus: Pahan sanansaattajat

Pahan sanansaattajat

Sitten takas kolme leffaa kympillä löytöihin -nimittäin aikaisemmin ennennäkemätön -eilen hyväksi todettuun kauhuleffaan -Pahan sanansaattaja. -Tosiaan eilen tuli toi katsottua ja oli kyllä hyvä -paitsi että pahis oli liian ennalta arvattava -kun aistin sen heti hahmon ilmestyttyä -vaikka vaikutti vielä siinä vaiheessa hyvältä hahmolta.

DVD uutuus: Cowboys & Aliens

Cowboys and Aliens

Toinen uutuusleffa tähän väliin -sillä mukaan lähti myöskin aikaisemmin teattereissa nähty seikkailuelokuva -Cowboys and Aliens -joka tuli tuossa eilen katsottua uudestaan. -Mainio leffaa uudelleen nähtynäkin.

DVD uutuus: Final Destination 5

Final Destination 5

Väliin uutuusleffaa -nimittäin Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty viides Final Destination kauhupätkä. -Nyt on sitten kaikki viisi viimeistä määränpäätä DVD-kokoelmissa. -Mikäli mielii joskus putkeen kattoa kaikki -niin kuuluisi aloittaa tästä viidennestä leffasta -sillä leffa pääseekin yllättämään siten että se sijoittuukin ennen ykkösen tapahtumia.

DVD uutuus: Cast Away -Tuuliajolla

Cast Away -Tuuliajolla

Toisena leffana toisen erän kolme leffaa kympillä leffoista lähti mukaan myöskin entuudestaan VHS-kokoelmistä löytyvä selviytymis draama -Cast Away -Tuuliajolla. -Hyvä leffa..., mutta edellä esitelty Mothman taitaa nyt kuitenkin viedä voiton illan leffana.

DVD uutuus: Mothman -Sanansaattaja

Mothman -Sanansaattaja

Toinen erä kolme leffaa kympillä leffoja tuli poimittua -ja eka niistä on tosipohjainen trilleri -Mothman -Sanansaattja -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tässä voisikin olla ehdokas illan leffaksi. -Kattoo mitä muuta lähti mukaan.

DVD uutuus: Nurse Betty

Nurse Betty

Kolmantena leffana kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan tämä myös VHS-kokoelmista löytyvä romanttinen trilleri komedia. -Enpä muista leffasta paljoa mitään -joten hyvä että löysi paikkansa DVD-kokoelmista.

DVD uutuudet: Analyze This -ja Analyze That

 Analyze This

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti eilen mukaan tämä ihme ja kumma -ennennäkemätön komedia -Analyze This. -Olipa siis todellakin hyvä löytö DVD-kokoelmiin.
Analyze That

Edellä mainitun leffan jatko-osan puolestaan olen nähnyt -sillä se löytyy myös VHS-kokoelmista. -Ja siitä onkin täten aikaa siitä viime näkemisestä -että hyvä että tuli ennennäkemättömän ykkösen kaa hankittua. -Viikonloppuna voisi harkita noiden putkeen kattomista.

VÄLIVIIVA

Siinä oli se laivaostos. -Sitten esittelemään eiliset ostokset. -Väliin vaan tällanen väliviiva.

DVD uutuus: Kadoksissa

Kadoksissa

GOOM risteilyltä lähti mukaan tämä myöskin VHS-kokoelmista löytyvä länkkärijännäri. -Viime näkemisestä onkin aikaa -että olikin ihan hyvä löytö.

Re ostosten esikatselu

 No niin -aika esitellä loput ostokset. -Aloitetaanpa eka laivalla tehdyistä ostoksista -joita onkin enää yksi esiteltävänä.
Sitten ne eilisetkin vielä -joita kertyikin sitten vähän enemmän.

GOOM kansio myös galleriaan

Teinpä GOOM 2012 kansion myös tonne IRC-galleriaan -minne tosin pistin vain parhaimmat kuva (kakki mitkä näkyy tos kuvassa).. -Oletuskuvaksi valitsin ylärivin oikeanpuoleisen kuvan.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Lista. Vaimonsa murhasta tuomittu poliisi Vance Tolsom murhataan vankilassa. Tolsom oli saamassa uuden oikeudenkäynnin ja oli laatinut sitä varten listan poliiseista, joilla oli ollut suhde hänen vaimonsa kanssa. Alkaa vaikuttaa siltä, että Tolsom lavastettiin murhaajaksi ja oikea murhaaja löytyy listalta. Listalla ovat mukana myös Brass, Ecklie ja Vartann. Amerikkalaisen poliisisarjan 11. kausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...