tiistai 13. tammikuuta 2009

No CSI: New York today :|...:/...:'(...:o..

Juu, ei CSI: Nyckejä tänään -kiitos aikasen herätyksen huomenna. -Mutta huomenna tulee Vegasin CSI parempaan katseluaikaan, klo 21:00 ja sillon khyl TOD katson. -Nyt sitten vaan ajoissa nukkumaan.

DVD uutuus: Blade: The Series Season 1

"Blade: The Series"

Jeps jeps. -Niillä pullorahoilla tuli sitten ostettua Blade sarjan ykköskäuden boxi Anttilasta. -Sain kerättyä juuri sopivasti 10 euroa, eli boksin hinnan (9,95), joten kyllä kelpasi ostaa. Sarjahan ei ollut mitään verrattuna upeisiin elokuviin, mutta pulloista saaduilla rahoilla ostettuna se ansaitsee paikkansa kokoelmissa. -Jos olisin maksanut korttia vilauttamalla, se olisi ollut tuhlausta. -Nyt hyödynsin pulloista saamani rahan.

Pullonkeräys keikka ja ajatus sen takana..

Tänään tuli vietyä pulloja keräykseen peräti kahteenkin otteeseen, kun ekalla käyntikerralla huomasin että pulloista ei tullutkaan riittävästi tarkoitukseen, jonka takia keräsin rahaa viemällä pullot. -Mokomaan reppuun ja erilliseen kangaskassiin ei mahtunut kuin 5,60 euron edestä pulloja. -Onneksi ei tullut pitkä keikka edes takas, joten piipahdin kotoota hakemaan lisää pulloja ja sain kuin sainkin tarvittavan määrän. -Seuraavassa blogauksessa selvinnee mitä tuli näillä sähellyksellä hankituilla rahoilla hankittua.

2x C.S.I.: New York

Nyt ei valitettavasti ollut kuvaa saatavilla Telkku.comin sarjaesittelyiden ohessa, jotenka saamme tyytyä taas tollaseen "Ohjelmasta ei ole saatavilla kuvaa"-kuvaan. -Jeps, mutta mitäs illan jaksossa tänään -tai tarkemmin sanoen "jaksoissa"...?
...

Ulkonäkö pettää. Kolmen näyttävästi pukeutuneen naisen tekemä väkivaltainen ryöstö jalokiviliikkeeseen hämmentää tutkijoita.
...

Ollakko nähnyt, vai enkö ole. Kas siinäpä pulma. -No, se selvinnee sitten illalla. Next.
...

Kylmä rakkaus. Macin tiimi hikoilee jääprinsessan ja maratoonarin murhien kanssa.
...

Siteeraan ylempää: -"Ollakko nähnyt, vai enkö ole. Kas siinäpä pulma. -No, se selvinnee sitten illalla."

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...