torstai 27. lokakuuta 2022

DVD uutuus: Anger Management

Anger Management 

Tässä se toinen puuttuva Adam Sandler komedia joka vihdoinkin löysi kokoelmiini. VHS leffana tämä on joskus löytynyt..., mutta se on jo ajat sitten kadonnut jonnekin ties minne. 

DVD uutuus: Big Daddy

Big Daddy

Adam Sandleriltä löytyy vaikka mitä leffoja..., mutta tämä ja myös seuraavaksi esiteltävä leffa puuttuivat kokoelmista. Tätä en ole tainnut edes nähdä.

DVD uutuus: The Dictator

The Dictator

Toisena löytönä tuli tehtyä Sacha Baron Cohenin tähdittämä komedia - The Dictator-leffa mikä tuli viimeksi nähtyä teattereissa. Oli ihan hauska leffa ja tervetullut kokoelmiin.
 

DVD uutuus: Medusan verkko

Medusan verkko 

Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta lähti mukaan tämä aikaisemminkin kokoelmista löytynyt..., mutta sittemmin hajonnut ja pois heitetty elokuva -Medusan verkko. Kohta voi sitten yrittää uudestaan sitä Jason Bourne maratonia.

Ostosten esikatselu

 Vaihteeksi tuli tehtyä löytöjä Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Sinnepäin omenasiideri

Tulipa käytyä syömässä Sori Taproom nimisessä ravintolassa Helsingin Kaisaniemessä ja ruokajuomaksi otin lasillisen Sinnepäin omenasiideriä.
Tämä oli kolmas merkintä kyseistä siideriä Untapped sovellukseen. Sain sieltä uuden tarran - tollasen -"Keg Champion" -tarran

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...