sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Uusi Facebook taustakuva

Vaihdoin Facebook taustakuvan hieman ajankohtaisempaan. Vielä voi hyvin pistää uusi vuosi teemaisen kuvan kun eletään kuitenkin vuoden ekaa päivää. Pidän ton taustakuvana nyt ainakin tammikuun ekan viikon sitten tokalla viikolla lataan jonkun muun.

Päivän juoma: Somersby Blackberry

Ruokajuomaksi otin Somersby Blackberry siiderin.
Merkitsin juoman Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista toinen on aikaisemminkin blogissa esiintynyt -"Verified Adventure" -joka on 35. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Johnny Appleseed" -joka on 28. laatuaan. 

Päivän juoma: Sheewood Apple Cider

Vanhempien luona oli taas perinteiset sunnuntaisaunat ja otin saunajuotavaksi Shereood Apple siiderin.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista toinen on  -"Untapped at Home" -joka on 26. laatuaan. 
Toinen tarra on -"For the Can" -joka on 22. laatuaan. 

Päivän juoma: Fizz Extra Dry

Kotiin päästyäni uudenvuoden vietoista korkkasin vielä jääkaapissa odottaneen Fizz Exrta Dry siiderin.
Otinpa vielä Facebookin ryyppykaveritoiminta ryhmää ja PÄIVÄKÄNNIT ryhmää varten tollasen poseerauskuvan.
Sitten merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista toinen on -"To Go Please" -tarra joka on 2. laatuaan...
...-ja toinen tarra on -"Never Finnished!" -joka on puolestaan 25. tarra.

2023

Siirrytäänpä täällä omassa Hulkin blogissakin vuoteen 2023. Varmaan aikalailla samalla perus setillä mennään kuin viime vuonnakin. Alkuvuosi saattaa olla hiljainen kun Salkkaritkin palaa joulutauolta vasta 23. päivä ja mitään DVD uutuus blogauksia ei varmaan nähdä heti vuoden ekana viikkona. Seuraavaksi blogaan ainakin vuoden ensimmäisen päivän juoma blogauksen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...