torstai 6. maaliskuuta 2014

DVD uutuus: Vertical Limit

Vertical Limit

Tämä löydös pitäisi melkein olla tän illan leffa -sillä tää on kuitenkin ennennäkemätön..., mutta Ketjureaktio kutkuttaa nähdä enemmän -joten säästän tän tuleville illoille.

DVD uutuus: Snake Eyes

Snake Eyes

Pienestä Leffakaupasta lähti mukaan myös tämä Nicolas Cagen tähdittämä trilleri -Snake Eyes -joka myöskin on muinoin löytynyt VHS-kokoelmistani -eli siitäkin on aikaa sen näkemisestä. -Leffa jollekin lähi-illalle siis.

DVD uutuus: Ketjureaktio

Ketjureaktio

Pienestä Leffakaupasta lähti mukaan myös tämä muinoin VHS-leffana omistamani toimintatrilleri -Ketjureaktio -jota en olekkaan nähnyt pitkään aikaan juuri sen seikan takia -että omistin sen aikaisemmin VHS-leffana -joita en ole katsonut nyt moneen vuoteen. -Eli tässä onkin mainio illan leffa.

DVD uutuus: C.S.I.:Miami, Season 4

No niin -nyt löytyy sitten kaikki CSI Miamit kokoelmista kun tänään tuli löydettyä nelos kausi Sörnäisten Pienestä Leffakaupasta. -Nyt vielä loput kaudet Vegasin ja Nycin CSI:tä ja CSI kokoelma on täydellinen.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli pitkästä aikaan käytyä Pienessä Leffakaupassa -ja sieltä lähti mukaan seuraavanlaista...
...
  • DVD uutuus: C.S.I.:Miami, Season 4
  • DVD uutuus: Ketjureaktio
  • DVD uutuus: Snake Eyes
  • DVD uutuus: Vertical Limit

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...