tiistai 22. elokuuta 2023

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Nappasinpa tollasen hupaisan selfien koirafiltterillä ja postasin kuvan erään hyvän ystäväni🥰 kuvaan kommenteissa. Niin hupaisa kuva että oli myös pistettävä uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan. 
 

Salatut elämät

Jakso 4446: Sampo lähtee kyylän poistoon.

Sampo-hahmo uhkaa kertoa Kalle-hahmolle totuuden jotta saisi Ismo-hahmon pois kimpustaan.  


Päivän toinen juoma: Lempi Omena

Tuli mentyä yksille Teerenpeli baariin leffan jälkeen ja siellä otin sitten juotavaksi tollasen Lempi omena siiderin.
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen..., mutta taaskaan ei tullut tarraa joten saatte jälleen kerran ihailla kuvaa png-kuvaa lasistani.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään tuli käytyä leffassa Tennispalatsissa ja nappasinpa kuvan WC:n läheisyydessä olevasta kirjoituksesta seinällä. Siinä on kuuluisa Arskan lausahdus Terminator elokuvasta - ikään kuin kukaan ei sitä tietäisi. Siitä tuli ihan näppärä uusi taustakuva Facebookiin.

Päivän juoma: Upcider Dry Apple

Tänään tuli käytyä syömässä Kampin ostarin Don Corleone ravintolassa ja otin siellä ruokajuomaksi tollasen Upcider Dry Applen.

 Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa joten saatte ihailla tollasta png-kuvaa lasistani.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...