tiistai 28. lokakuuta 2008

Salkkareissa -öh, ymm... tänään... -Hjoops...

Osa 1627. Sampon silmien edessä kummittelee.
...
Siis TOD ihan näit harvoja kertoja kun esittelen päivän Salkkarit. Vain silloin kun Telkku.comin sepityksissä on kuva mukana, ei muulloin. -Näistä ymmärrän jos tulee jotain valitusta ja täten pyydänkin etukäteen jo anteeksi tälläisen pa5kan postaamisesta.

Death Race arvostelut

Death Race

Ohjaus: Paul W.S. Anderson
Pääosissa: Jason Statham, Joan Allen, Tyrese Gibson, Ian McShane, Frederick Koehler, Natalie Martinez ja Max Ryan

Tuotantovuosi: 2008

Tuotantomaa: USA

Genre: Toiminta

Kesto: 105 min
Arvosana:
:D

Jensen Ames (Statham) on entinen rallikuski joka lavastetaan syylliseksi vaimonsa murhasta ja tuomitaan istumaan vankeutta karuun vankilasaareen. -Vankilan johtaja, Hennessy (Allen) antaa Jensenille kuitenkin mahdollisuuden vapauteen. Hän on vapaa mies mikäli hän ottaa osaa saarella ajettaviin Deat Race kisoihin. -Vapautensa puolesta Jensen ottaa tarjouksen vastaan ja astuu aikaisemman Death Race legendaksi kutsutun Frankensteinin saappaisiin.

Ooh. Tässä on kova leffa. Kunnon romutusta ja peltien kolistelua, kovaa tykitystä ja pauketta -ja väliin mahtuu hauskaa läpän heittoa. Juuri oikeat actionleffan ainekset. -Hitto, että tykkäsin. Aivan TOD varmasti taattua tavaraa DVD kokoelmiin. -Upeita hidastuksia -haluaa katsoa uudestaan ja uudestaan. -TOD ansaitsee (:D).

Max Payne arvostelut

Max Payne

Ohjaus: John Moore
Pääosissa: Mark Wahlberg, Beau Bridges, Mila Kunis, Chris O' Donnell, Ludacris, Olga Kurylenko, Donald Logue ja Amaury Nolasco
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 100 min
Arvosana: :)

Max Payne (Wahlberg) on -nyttemmin paperihommissa istuva entinen rikosetsivä, joka on menettänyt raa'asti vaimonsa ja lapsensa. -Outoja murhia alkaa tapahtua ja Max lähtee tutkimään niitä yhden uhrin ollessa hänen kanssaan aikaisemmin ollut nainen (Kurylenko). -Naisen sisko (Kunis) meinaa kostaa Maxille siskonsa kuoleman sillä Maxin lompakko sattui löytymään murhapaikalta tehden hänestä pääepäillyn. Mutta murhan takana onkin aivan joku muu.

Saman (:)) hymiön ansaitsee kuin Hellboy II. -Viihdyttävä oli, mutta ei aivan täyttänyt odotuksia. Olihan siinä pelistä tuttuja hidastuksia, mutta liian vähän. -Täytyy kuitenkin olla :x=Pa5ka tason leffa ettei kelpaisi DVD kokoelmiin ja sitä Max Payne ei ole. -Sen verran kuitenki oli viihdyttävä, että on tervetullut kokoelmiin.

Hellboy II: The Golden Army arvostelut

Hellboy II: The Golden Army

Ohjaus: Guillemo del Toro
Pääosissa: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Jeffrey Tambor, Luke Goss ja John Hurt
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA/Saksa
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 120 min
Arvosana: :)

Hellboy (Perlman) saa eteensä uuden vastuksen kun paha prinssi Nuada (Goss) saapuu kätyreineen New Yorkkiin kultaisten kruununpalasten perässä. -Nuada haluaa näet herättää kauan levossa olleet kultaiset soturit ja se onnistuu vain yhdistämällä kultaisen kruunun kaikki palaset. -Ja sitähän ei Hellboy salli.

Joo, nyt ei kyllä aivan yltänyt ykkösen tasolle -siksi tuo (:)) hymiö, mutta ihan viihdyttävä oli kuitenkin paikoin -kiitos tehosteiden. -Mutta tosiaan ykköselle tämä ei pärjää, mutta eiköhän kuitenkin ansaitse paikkansa DVD hyllyssä sen rinnalla? -Juu, eiköhän.

DVD uutuus: Cloverfield

Cloverfield

Tämä TOD LOiSTavuus tuli poimittua samaiselta Itisreissulta kuin Incredible Hulk. -Siis aivan uskomattoman hyvä leffa. -Kuin Godzilla paitsi kuvattu reality tyyliin ja näytteleminenkin oli kuin arkipäivän oikeaa puuhastelua. -Kuin oikeasti oltaisiin paettu jotain jättihirviötä. -Godzilla oli hyvä, mutta tämän rinnalla se jää selväksi kakkoseksi.

DVD uutuudet: Hulk ja Incredible Hulk

Hulk
Incredible Hulk

Tuossa ehkä pari viikkoa sitten tuli käytyä Itäkeskuksessa ja sieltä tuli sitten City Marketista poimittua mukaan tuo Incredible Hulk upeana 2. levyn julkaisuna. -Ykkös Hulk-leffa tuli taasen poimittua mukaan samaisena päivänä keskustasta eräästä DVD-liikkeestä myöskin 2. levyn julkaisu. -Nyt sitten vihdoinkin omistan nämä "nimikkoleffat" -tai no, tuo ykkös Hulkki on jo ollut kokoelmissa VHS-leffan muodossa, mutta nyt ne on molemmat DVD:nä upeassa kokoelmassani. -Hulkki tykkää.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...